שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

הראל סקעת מודע לכך שממוצע גיל המעריצות שלו לא עובר את גיל 13? תודה מראש ולילה טוב.

תראו תחימה שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הקנאה שלו נשפכת.. עצם העובדה שהכנסת אותו לחתימה מראה כמה אתה קנאי ולוזר אהה ותראה תהודעה הפרטית ששלחתי לך.יש דברים שלא נעים לי להגיד כאן לפני כולם...

pink hit

New member
נצל"ש כנסו..

רציתי לומר לכולם פורים שמח. אני לא אהיה כאן עד יום ראשון כי אני נוסעת לאילת... ודרך אגב למי שלא היה אתמול באור יהודה, לא הפסיד כלום..!!!! היה זוועה זוועתית...!!!

t0mi

New member
רעות את פשוט טינופת!!!

אני לא מאמינה איך אני העזתי לדבר איתךךךך את רושמת דברים ומגעילים למישהו שגם ככה החיים שלו בזבל מרוב הקנאה שלווו!!! איך את מעיזה???
מתה עלייך!

א=י=ן לך מה לדבר איתייייייייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים ישמור הורדת לי עכשיו שנה מהחייםם.. הייתי בהלם.. במה אני כבר אשמה עכשיו? לא שמתי לב אפילו איזה שרשור זה .. רק ראיתי תשם שלי חחחחחחחחחחח אוי גאד תומי איי לאב יווווו

t0mi

New member
נפלת על הראש???

שאני אגיד עלייך מילה רעהההההה?????????? ככה את מכירה אותי?? תודה רבה! עכשיו הבנתי איזה מן בן אדם את

חח אישית

אם היו קוראים לי טינופת קודם כל הייתי הורג את מי שקרא לי ככה ורק אז יורד לסוף ההודעה
... אבל זה רק אני

גם לי יש שאלה...

למה אתה מקנא? חוץ מזה, שיש כאן הרבה בנות שהן מעל גיל 20, אז ששששששששששששש! אין לי כח לריב איתך ושתהרוס לנו את החג... כל הקנאים האלה שפותחים ניקים חדשים כי משעמם להם והם רוצים להציק לפורומים - נמאסתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה קנאי!

אני בשוק עליך!!! אם אתה מקנא זה לא אומר שאתה צריך לעשות דברים כאלה כי עובדה שיש כאן בנות גדולות! ויש לי שאלה! לך בכלל יש מעריצות?! לא, אז שב בשקט! במילה אחת ק-נ-א-י!!!

מיקי הו מיקי../images/Emo152.gif

ראיתי הרבה קשי-הבנה-חסרי-קליטה-קנאים-חראות-טיפשים-סתומים-דבילים- חסרי-חיים-מפגרים-בני-9-משועממים-שאין-להם-מה-לעשות-בחיים-חוץ-מלהגיד-דבר- כזה-דבילי, אבל קשה-הבנה-חסר-קליטה-קנאי-חרא-טיפש-סתום-דביל- חסר-חיים-מפגר-בן-9-משועמם-שאין-לו-מה-לעשות-בחיים-חוץ-מלהגיד-דבר- כזה-דבילי, יצא לי ליראות... אתה
עכשיו תעשה פוזה של אציטון ותתנדף
תודה ולהתראות .

ואתה מודע לזה שאני למשל בת 14? ../images/Emo9.gif

ואיה למשל בת 27 (אני צודקת?
)? ומורי בת 24? וליוש בת 19 (כמעט
)?

ואני 15../images/Emo3.gif

ואל תשימו לב הוא נכנס גם לפורום של בריטני[לא בתפוז] ועושה כאלו שטויות עזבוו.

למעלה