שלום, יש לי שאלה...

תרמילאי

New member
שלום, יש לי שאלה...

אני סטודנט שנה 6 לרפואה וצריך במסגרת הלימודים לעשות שבועיים באמבולנס...איך אני מגיע לזה? עם מי לדבר?

New member
שלום ../images/Emo13.gif

קודם כל איפה אתה לומד? שנית, בשביל שתוכל להתנדב האוניברסיטה צריכה לבקש מתחנת מד"א שתוכל להשתלם שם ואז הם ינחו אותך מה צריך לעשות. אם אתה מאזור המרכז (ומאשפרים לך לבחור באיזו תחנה להשתלם) אז אני אוכל להציע לך כמה תחנות מד"א שהיחס שם למשתלמים טוב מאוד ולהגיד לך עם מי לדבר שם. אבירם

תרמילאי

New member
בבודפשט

בעיקרון יש לי טפסים מהאוניברסיטה ואני גם מאזור המרכז וגם יכול לבחור באיזו תחנה להשתלם,עדיף בראשון. אשמח אם תתן לי פרטים עם מי לדבר ובאיזה טלפון... תודה

red tomato

New member
אני מצטערת אם זה יתפרש לא נכון...

אבל... בבקשה לא בראשון!!! אנחנו ממש ממש ממש עמוסים!!!

kerendre

New member
שירה אינטרסנטית קטנה...

בוא למד''א ראשון.... טוב אצלנו נחמד אצלנו (חוץ משירה..האינטרסנטית) טוב האמת שאנחנו באמת מעט עמוסים במשתלמים... אבל חפיף... אז אם אתה רוצה להיות חביב על המתנדבים אתה מוזמן לעשות לילות... אני אברר לך מחר .. אבל מנהל הפורום במקרה לא תלמיד רפואה??? אז מה בדיוק הנוהל פה?

amitp

New member
מנהל הפורום

הוא באמת סטודנט לרפואה, אבל רק בשנה רביעית (מותר כבר להגיד את זה...
) ובישראל, אז אני לא בדיוק יודע מה הנוהל לגבי אלקטיבים/סלקטיבים וכו' במד"א. מה שכן, לכל תחנה גדולה יש אחראי משתלמים, פאראמדיק אחראי נט"ן ופאראמדיק אחראי אזורי. כדאי לך לדבר עם אחד מהם בתחנה הספציפית. לגבי תחנת ראשון, אני מאמין שסלבו או EMT-D ידעו מי האדם הרלוונטי שם. בהצלחה, ואם אתה מגיע לראשון אני מניח שנתראה...

EMT D

New member
לגבי ראשל"צ

אז האחראי משתלמים שם הוא שלומי גרייצר וכל עוד אתה לא מתעסק עם החמישי לילה שלי אז אתה מוזמן.. :)

EMT D

New member
הוא מתכוון למישתלמים

לא למיתנדבים מן המניין!!!!

הכי פשוט, הכי זול, הכי כדאי -

(בדיוטי פרי...) פנה לפראמדיק אחראי של איילון - רמי מילר. הוא יוכל לתת לך תשובות מוסמכות.

ronen222

New member
או חמישי לילה חמישי לילה

כמעט קיבלתי פעם מכות בגלל זה

תרמילאי

New member
תודה ,

תודה לכל העונים, מישהו יכול לתת גם מספר טלפון או פשוט לחייג 101??? מקווה להתחיל משבוע הבא אז נתראה(עם מי שבראשון)...

amitp

New member
עדיף למנהלי

ולא ל101. לפי 144 (והאתר של הכללית) הטלפונים המנהליים של מד"א ראשון - 9642333 - 03 9697770 - 03. בהצלחה בהשתלמויות!

afiksambol

New member
מספרי טלפון בפורום ../images/Emo35.gif

אותך למנהל הפורום... יותר מזה, אותך לועדת אגרנט...

למעלה