שלום,יש לי שאלה..

שלום,יש לי שאלה..

שלום,יש לי שאלה קטנה (אני לא תושב רחובות,אבל אני נמצא בה הרבה פעמים בשבוע מכל מיני סיבות), ליד שכונת אושיות בנו לפני מספר שנים את רחובות הקטנה וליד בנו קאנטרי קלאב...אחרי הרבה זמן שלא הייתי שמה עברתי לפני כמה חודשים וראיתי שבנו שמה איזור מסחרי חדש שיש בו כל מיני חנויות.. האם זה מרכז מסחרי גדול? מה יש שמה בדיוק?? המקום פתוח בשבת? תודה,

שלום לך...

במקרה אני גרה שם... ולא קוראים לזה רחובות הקטנה אלא רחובות החדשה... למקום קוראים "אזורים סנטר" ויש שם קאנטרי קלאב אזורים לתושבי השכונה במקום זה יש... -מקדונלד -פיצה פצץ -חנות צילום קודאק -חנות בגדים לילדים -די וי די הדכרה וקלטות וידאו -צעצועים חצי חינם -היפרנטו -מספרה -קופת חולים כללית ועוד כמה קיוסקים עם אינטרנט יענו יש אפשרות לגלוש בבקשה...

שלום..

טוב אולי קוראים לזה רחובות החדשה אבל לפני מס' שנים שבנו אז את השכונה תמיד שהייתי הולך לשם הייתי רואה את השלט של החברת בנייה "רחובות ה.. זה לא שכונה.. זה ממש עיר קטנה"\ סבא שלי גר ממש ליד (באושיות) כבר מעל ל45 שנה.. אני חייב ללכת לשמה פעם, פעם שהייתי קטן הייתי יכול ללכת בשבת כי הייתי בא לסבא שלי בשבת היום יש לי קצת בעייה כי אני בא אליו בשישי בערב בשעה 6-7 בערך,האם בשעות האלו אחת החנויות פתוחות?? ביום שישי בערב?

כנס אח שלי...../images/Emo70.gif|שמאלה|

אזורי רחובות החדשה שד' פנחס בן דוד 1 שעות פעילות: ימים א'-ה' 9:00-21:00, יום ו' 9:00-15:00 אבל בדוגרי מה יש לך לחפש שם...
כל מה שיש שם אתה יכול למצוא בקניון אז תסע לקניון במוצאי שבת וזהו... אבל אם אתה כל כך מתעקש אתה יכול לעשות שם סיבוב ולראות את המקום... למרות שאני לא יודעת ממה אתה מתלהב כל כך חחחחחחח
קבל פירוט יותר טוב של המקום... במיוחד עכשיו שקיץ אז יש מופעים לילדים( אם יש לך ילדים
). במהלך החופש יולי-אוגוסט יתקיימו כל יום שלישי וחמישי(מלבד ט' באב) מופעים לילידם ולכל המשפחה: - ב-6/7 יש מופע בידור מוסיקלי שנקרא ילדוד'ס - ב-13/7 יש מופע קסמים ואילוזיות - ב-15/7 יש עמי ותמי תאטרון בובות - ב- 20/7 יש "עושים גלים" מופע בידור והפעלה - ב-22/7 יש הקרנבל הגדול קרנבל שירים וריקודים - ב-29/7 יש תוכנית בידור תוססת "לוליפופ" - ב-8/7 יש מופע שנקרא "בחנות הכובעים" המופעים יתקיימו ב-18:00 פירוט חנויות... -מקדונלד -DVD Planet -היפרנטו -קופת חולים מאוחדת -טמבור -שריתוש- עיצובים בפרחים -קופיקו- בגדי ילדים ונוער -Take 1 פיתוח דיגיטלי מהיר, ציוד ומצלמות, אביזרי צילום. -תעתועים חצי חינם -בית מרקחת פארמה לנד בע"מ. -מזנון NET. -פיצה פצץ. -REUVEN עיצוב שיער... מקווה שזה יעזור לך...

למעלה