שלום,יש לי שאלה

XCLASS

New member
שלום,יש לי שאלה

קראתי פה קצת בפורום וראיתי שאנשים אומרים שהרוחות כל הזמן קיימות סביבנו אני חייב להגיד שאני מפקפק בנושא ולכן ארני רוצהשתגידו לי איזה סימנים מראים שיש ?(אם יש ...) ואיך אני גם יכול לפגוש אותם?

Nizzan Cohen

New member
אם לא היית מאמין שהן קיימות...

לא היית טורח להגיע עד לפה כדי לכתוב את זה. ואם התגלגלת לפה בטעות, סביר להניח שאם לא היית מאמין בזה היית פשוט זורם הלאה. אבל משהו - עצר אותך ואמר לך ללחוץ "תגובה" ולחפש הוחכות. למעשה אתה לא מחפש "העדר הוכחות אובייקטיביות לקיום רוחות" אתה מחפש הוחכות אישיות לאי-קיומן. זה כניראה כי בתוך תוכך אתה מאמין בהן... וזה מפחיד אותך. בהצלחה דארלינג
Blessed Be ! ניצן.

XCLASS

New member
לא אמרתי שאני לא מאמין לחלוטין....

אמרתי שאני מפקפק אני רק שואל אם יש כאלה איך מגלים אותם או מתקשרים איתם?

so charming

New member
טוב...

תראה, קודם כל תנסה להיות פתוח לקטע הזה. הפקפקנות הזו שומרת אותך בתוך מסגרת קבועה ומרובעת, שקבעו בני האדם, ובעצם אתה לא מאשר למה שמעבר להבנתך הטבעית- להכנס לתודעה שלך. אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה... זה לא שאתה אומר כמה מילות הוקוס פוקוס ורואה רוחות. אתה יכול לעשות סיאנס, לנסות לפחות (רק עם מישהו שיש לו נעיסיון בדברים האלה, בזהירות רבה ועם הדרכה נכונה), ולחוש ברוחות. יש אנשים שמרגישים/רואים/שומעים/אפילו מריחים (שמעי על מקרים עם ריחות. מוזר ביותר) את הרוחות. אבל, כמו שאמרתי, הפקפקנות לא תוביל אותך לשום מקום.

נסיכה ג

New member
חומד....

לפי הקבלה אסור בשום פנים ואופן להטריד רוחות ולכן גם אסור לעשות סיאנס!!!! תתבגרו ותלמדו קצת יותר על התחום!!!!

so charming

New member
תראי,

אני לא מאמינה בקבלה. כך שכמובן- אני לא בקיאה בחוקי הקבלה. אמרתי בפירוש שאני לא ממליצה על זה, ושעושים את זה רק בהדרכה נכונה ומדוייקת. אבל זו דרך לתקשר עם רוחות, וזה מה שהוא שאל.

מיבת

New member
רגע...

סיאנס לא טוב לעשות לא בגלל הקבלה אלא בגלל שסיאנס זו הטרדה של רוח שלרוב הגיעה לשלמותה ונחה..סיאנס מפריע מנוחה זו ועלול להפוך את אותה נשמה לרוח רעה הרסנית ופוגעת אל תעשי סיאנסים זה מטרד לחבר'ה...ושעשוע בשביל מי שעושה זאת.. אני לא מציעה לערוך סיאנסים. מי שיש לו את זה ויודע ומאמין לא צריך סיאנס.

מיבת

New member
היי..

תרגעי... ההודעה היתה מופנית לצ'רמינג לא אלייך.

so charming

New member
גם אני לא ממליצה על זה,

אבל- הוא שאל איזה דרכים יש לתקשר עם רוחות ולדעת שהן קיימות. אני עניתי לו. הצגתי סיאנס כאחת הדרכים (ואני בפירוש לא ממליצה עליה)- אם הוא יבחר לעשות סיאנס, זו הבחירה שלו. לא אמרתי שסיאנס זה דבר נכון ונבון, זו דרך קיימת.

למעלה