שלום.. יש לי שאלה

שלום.. יש לי שאלה

אני עכשיו סימתי כיתה י'א ואני ניגשת לפסיכומטרי ביום חמישי.. עשיתי קורס של קידום בחודשים פבואר-מרץ כשהתיכנון היה לגשת במועד אפריל.. אבל כמו שאתם יכולים לנחש כיתה יא' במסלול מוגבר זה לא פשוט והשבוע וחצי לפני הבחינה והחודשיים של הקורס עצמו נפלו לי על מבחני מגן מבחנים רגילים ש"ב וימים מרוכזים..לכן דחיתי את מועד הבחינה לעכשיו.. דבר שיצר בעייה מכיוון שלא נגעתי בפסיכומטרי המון זמן ורק סיימתי את כל 9 הבגרויות ו 16 המגנים שלי ב 21 ליוני ...והתחלתי ללמוד לפסיכומטרי רק ב22.. לכן אני צריכה מכם דרך בא אני אוכל לעבור ולתרגל את כל החומר במתמטיקה ב 3 ימים מקסימום כדי שישאר לי זמן לחזור על הקטע באנגלית ובמילולי.. תודה

אהה כן.. המטרה שלי לעכשיו

היא לעבור את ה 600 כדי שיהיה לי עוד סיכוי לשפר ולהיכנס לעתודה.. כי אני יודעת שלפסיכומטרי הבא יהיה לי יותר זמך להשקיע... כי אני לא אעשה אותו במועדים שקרובים לבגרויות..

rubinon

New member
לדעתי, ומנסיוני

מה שיכול לעזור לך הכי הרבה בזמן שיש לך הוא לפתור כמה שיותר מבחנים ולבדוק את הטעויות שלך, מתוך האוגדן של המרכז הארצי למשל

אין לי מושג על איזה אוגדן מדובר

יש לי את הספרים של קידום(כי כמובן שלא היה לי הרבה זמן ליגוע בהם במהלך הקורס) וסימולציות.. זה גם טוב?

SHTRUDIDI

New member
אני חושבת שחשוב שתעשי סימולציות

כדי לתרגל עמידה בזמנים ואז תבדקי את הטעויות ותראי איך את מבחינת החומר. אני מקווה שתוציאי את הציון הרצוי,שיהיה הבהצלחה!

rubinon

New member
האוגדן עליו מדובר-

תלכי לסטימצקי, ותבקשי את האוגדן הפסיכומטרי של המרכז הארצי לבחינות, זה פשוט אוסף של 6 בחינות מלאות, ותעשי אותן, אני מאמין שתצליחי יותר מ600, בהצלחה

XnirX

New member
תבקשי

את האוגדן הפסיכומטרי של המרכז הארצי לבחינות - מכל הבחינות ואז תקבלי את האוגדן הרצוי.

נראה לי שכבר מאוחר מדי בשביל זה..

אני אסתדר עם מה שיש.. תודה רבה לכם על העזרה.. אני מקווה שילך טוב.. בהצלחה לכל מי שעושה את הבחינה ביום חמישי

נראה לי שכבר מאוחר מדי בשביל זה..

אני אסתדר עם מה שיש.. תודה רבה לכם על העזרה.. אני מקווה שילך טוב.. בהצלחה לכל מי שעושה את הבחינה ביום חמישי

למעלה