Bullshit... even today's troubled youth can be respective and mature...
T Trinity 8 P New member 20/6/04 #23 Bullshit... even today's troubled youth can be respective and mature...
Y Y 9 New member 20/6/04 #24 ?respective הייתי מאוד respective, לא קיללתי או משהו בסגנון. אם אף אחד לא עונה לה אחרי חצי שעה היא מתלוננת שאף אחד לא מתייחס אליה.
?respective הייתי מאוד respective, לא קיללתי או משהו בסגנון. אם אף אחד לא עונה לה אחרי חצי שעה היא מתלוננת שאף אחד לא מתייחס אליה.
T Trinity 8 P New member 20/6/04 #25 but thee reest weren't... I was responding more to the fact that you equate being youth with the disgusting behavior that she needed to face
but thee reest weren't... I was responding more to the fact that you equate being youth with the disgusting behavior that she needed to face
F feeler New member 19/6/04 #18 ואם לא היינו עונים לך מה היית עושה? היית מציפה את הפורום שלנו בהודעות צומי של "נו?! אף אחד לא יודע?!" אז אנחנו מעדיפים, בהומור, להגיב, אבל גם לומר שאנחנו לא יודעים
ואם לא היינו עונים לך מה היית עושה? היית מציפה את הפורום שלנו בהודעות צומי של "נו?! אף אחד לא יודע?!" אז אנחנו מעדיפים, בהומור, להגיב, אבל גם לומר שאנחנו לא יודעים
כ כ ו כ ב ה 1 New member 19/6/04 #20 איך את\ה מסיק\ה מסקנות? אתם אפילו לא מכירים אותי...ואיפה את\ה יודע\ת שאני יציף בהודעות צומי... וכן מספיק לכתוב שאין לכם מושג...כי מספיק בשבילי אחד שיש לו מושג.!!!
איך את\ה מסיק\ה מסקנות? אתם אפילו לא מכירים אותי...ואיפה את\ה יודע\ת שאני יציף בהודעות צומי... וכן מספיק לכתוב שאין לכם מושג...כי מספיק בשבילי אחד שיש לו מושג.!!!