שלום... יש לי שאלה...

lollipop girl

New member
שלום... יש לי שאלה...

אם יש לי טורט (בסיס של עוגה) קנוי ואני רוצה לצפות אותו ולהכין עוגה .... מה אני עושה? מה שמים? איך מצפים? וחשוב שזה יהיה משהו לשבועות... תודה מראש על כל תגובה....

big mama 2

New member
את יכולה להכין ממנה עוגת ג'לי פירות

מכינים קרם מ - שמנת מתוקה , אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב. את הכל מערבלים עד שנוצר קרם נוקשה. מורחים על העוגה. מעל שמים קופסאת שימורים של לפתן פירות ומעל ג'לי פירות בכל טעם אהוב.

ד2003

New member
בבקשה

עוגת גבינה קלי-קלות, ללא אפיה silvey / מתכונים מתכון שחברתי רוחל'ה הצליחה להוציא (באמצעים כשרים) משף מתוקים בפאב אופנתי: בתבנית אפיה קפיצית שמים טורט מוכן שקונים בסופר בשלישיה (רק שכבה אחת) או בישקוטים או ביסקויטים מפוררים:- מקציפים יחד- 2 שמנת מתוקה 3 סוכר ונילין 1 כף סוכר 1 שקית אינסטנט וניל 1/2 כוס חלב כשמוכן ויציב מוסיפים פנימה 2 גבינה 5% (500 ג')ולערבב. שופכים על ה"בצק", יוצא גבוה כמעט עד קצה התבנית. שמים במקרר כדי שיתיצב ואז למעלה שופכים 1 קופסת אוכמניות (עם קצת מיץ לימון כדי שלא יהיה מתוק מידי). אפשר תותים פרוסים בעונה, פירות משומרים מקופסא ללא הנוזל, או סתם פירורי ביסקויט. צריך להשאיר במקרר (מכוסה בנילון נצמד) מספיק זמן כדי שיתייצב.ממליצה להכין יום קודם ולהשאיר בקירור כמה שיותר קרוב להגשה.

למעלה