שלום..יש לי שאלה

• פותח הנושא Mj17
  • פורסם בתאריך

Mj17

New member
שלום..יש לי שאלה

אני מגדיר את עצמי בנאדם מאושר. אני יודע שיש אמת אחת והיא להרמוניה לשלווה לאושר ולמימוש עצמי.. ואני יודע שאם כל אחד יאמין בתת מודע שלו שכך הדבר אז הוא יגיע למצב הרצוי. אבל התעוררה בי שאלה שקצת התקשיתי לענות עליה: האמנם כל בני האדם בעולם יכולים להיות מאושרים ובריאים מבלי שיהיו בני אדם שסובלים וחולים ולא חיים באושר? האם אדם באמת יכול להגיע להצלחה ולהגשמה אישית מבלי שזה יפגע באחרים?

דעה ...

"האמנם כל בני האדם בעולם יכולים להיות מאושרים ובריאים מבלי שיהיו בני אדם שסובלים וחולים ולא חיים באושר?" כן, המצב הטבעי שלנו הוא אושר, אנחנו אושר, אנחנו בריאות, אנחנו אהבה. "האם אדם באמת יכול להגיע להצלחה ולהגשמה אישית מבלי שזה יפגע באחרים?" כאשר אדם עושה עבודה עצמית, משמע משתנה, הסביבה שלו תשתנה. זה יכול לגרום לחיכוכים, אבל אל תראה בזה פגיעה באחר ... הפיכתך לאדם חיובי יותר יכולה לעזור לאחר לראות עצמו באור שונה, שאולי יצרום בהתחלה, אך אין ספק שהוא תורם. ישנם אנשים שאינם מעוניינים בשינוי (ואל לך לנסות לשנותם) וקרוב לוודאי שלא יראו בעין יפה את השינוי שלך וינסו למנוע אותו ע"י מגוון פעולות (סחיטה רגשית, נטישה וכו'). אך דע: לא ניתן לכבות אש עם אש. אם אתה דואג לאחרים, אין לך ברירה אלה לשפר את עצמך. בהצלחה ...

למעלה