שלום, יש לי שאלה

bcnbcn

New member
שלום, יש לי שאלה

אני אמא לתינוקת בת 9 שבועות ומניקה. לאחרונה היא מבקשת אוכל כל שעה-שעתיים (ולפני כן היא אכלה כל 3-2 שעות). מה לעשות? חשבתי שהטווח בין ארוחה לארוחה אמור לגדול ולא לקטון... בתודה מראש.

some questions;

1. Did your baby return to birth weight by age 2 weeks? 2. does she have at least 5-6 very wet diapers in 24 hours? 3. Is she developing well? 4. Is she latching well on the breast, taking as much of the hila under the nipple as possible so that you feel tugging and not pain when she feeds. 5. are you giving her the first breast until she finishes, changing her diaper and then always offering her the second breast? If you answered yes to the above questions, then you should stop looking at the clock !! Understand that babies do not have schedules when breastfeeding. ON hot days she will eat more often, or when she feels that she needs more milk. during growth spurts, she will feed more often so that your milk supply will increase to meet her needs.​

justmom

New member
תרגום: כמה שאלות:

1. האם התינוקת שלך חזרה למשקל הלידה שלה עד גיל שבועיים? 2. האם יש לה לפחות 5-6 טיטולים ספגים כל 24 שעות? 3. האם היא מתפתחת היטב? 4. האם היא תופסת היטב את השד, לוקחת אל פיה חלק גדול ככל האפשר מההילה שמתחת לפטמה כך שכשהיא יונקת את מרגישה משיכה קלה ולא כאב? 5. האם את נותנת לה לינוק מהשד הראשון עד שהיא מסיימת, מחליפה לה טיטול ואחר כך מציעה לה תמיד את השד השני? אם ענית כן על כל השאלות שלעיל, את יכולה להפסיק להסתכל על השעון! הביני שלתינוקות אין לוחות-זמנים כשהם יונקים. היא תינק לעיתים יותר קרובות בימים חמים, או כשהיא תרגיש שהיא זקוקה ליותר חלב. במהלך קפיצות גדילה היא תינק לעיתים תכופות יותר כדי שאספקת החלב שלך תגדל ותענה על הצרכים שלה.

bcnbcn

New member
תודה

כנראה שהייתי לא רגועה ועייפה. אחרי מנוחה ורגיעת הרוחות עלתה כמות החלב שהיה לי ואני מקווה שזה הסתדר. אני.

למעלה