שלום- יש לי שאלה..

זיו29

New member
שלום- יש לי שאלה..

אני בהריוני הראשון. לפני כ- 10 שנים עברתי ניתוח פלסטי להקטנת החזה. כעת אני בשהוע 37 ויש לי מעט נוזל מהפטמות. שאלתי היא- האם אוכל להניק? האם העובדה שיוצא לי נוזל מן הפטמות מרמז שאכן תהיה לי היכולת להניק?

It is a good sign!!

Over the years I have seen many women after breast reduction surgery. Some fully breasfed their babies and some did not have even one drop, and everything possible in between. What I usually suggest is to try and see if it works. If you give birth in Lis, let me know, and I will help you. The fact that ther are some drops coming out is a really good sign!! which plastic surgeon did your surgery? there is even a site for women after breast reduction surgery:​

justmom

New member
תרגום: זה סימן טוב!

במהלך השנים ראיתי נשים רבות שעברו ניתוחי הקטנת חזה. חלקן היניקו את תינוקותיהן הנקה מלאה ולאחרות לא היתה אפילו טיפת חלב, ובין לבין ראיתי כל דבר אפשרי. מה שאני מציעה בדרך כלל זה לראות אם זה עובד. אם תלדי בליס, הודיעי לי ואני אעזור לך. העובדה שכמה טיפות יוצאות היא סימן טוב מאוד! מי הפלסטיקאי שניתח אותך? יש אפילו אתר לנשים אחרי ניתוח הקטנת חזה.

למעלה