שלום! יש לי שאלה..

asaren

New member
שלום! יש לי שאלה..

מישהו יכול לתת לי בבקשה חומר על ציאניד - וכמה שיותר? (לא למטרות רעות, סתם סקרנות) או שתוכלו להפנות אותי למקום שיש בו חומר - חיפשתי באנציקלופדיות אבל לא מצאתי חומר ענייני... תודה מראש!

2_be

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הגדרה עינינית מאוד לציאניד יש פה (בעברית). אם יש לך שאלות מדויקות יותר אשמח לנסות לענות. אם לא תסרבי גם לחומר באנגלית אשמח (אני או חברי הפורום) לעזור.

asaren

New member
thanks!

הממ.. בשלב זה יהיה לי קצת מסובך לעבוד על טקסטים באנגלית אבל אולי מתישהו בשבוע הבא.. אם אפשר.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה ציאניד בערך צריך בשביל לגרום למוות של אדם? 2. איפה אפשר להשיג? 3.תוך כמה זמן, בערך, מתים מבליעת ציאניד? 4. איפה אפשר להשיג שקדים מרים/באיזו עונה? זהו בינתיים, אשמח מאוד אם תענו לי..

asaren

New member
....

אני בסדר גמור! *מנסה לשכנע גם את עצמי* *לא מצליחה* *מוותרת* בינתיים, כל מה שאני רוצה זה חומר... ממש לא בראש שלי להרעיל מישהו (אז נכון שיש לי דיפרסיה, אבל זה פרט שולי...)

asaren

New member
....

אפשר למות מזה מהר (טווח של שניות/דקות מקסימום)? אפשר להשיג את זה? אי אפשר להחזיר מי שמשתמש בזה לחיים? זה לא כואב, וזה הורג על בטוח? אם כן, אני רוצה את זה
ול*gromE* - תודה רבה על המידע, אבל אני מתעניינת יותר בקטלניות החומר, איפה אפשר להשיג וכו´ מאשר המבנה האטומי שלו וכיו"ב. אבל תודה בכולופן

*GormE*

New member
חופשי!

אני תמיד נהנית להתלהב בידע על ביולוגיה. לפחות זה יש לי!! להתלהב על תיאטרון זה כבר לא קול, כולם יכולים לעשות את זה.

*GormE*

New member
אבל אם אתה צריך תשובה

אז כן, זה הורג מידי כי התאים לא יכולים להפיק אנרגיה ולפעול בכלל אני לא מכירה דרך שאפשר לנטרל את הציאניד אבל אני ממש לא יודעת אם זה כואב!!!!

asaren

New member
../images/Emo7.gifחושבים אותי לבן../images/Emo7.gifכמה מזעזע...

תודה רבה! הממ.. לא נראה לי שזה כואב - או אם יש אפילו זמן להרגיש כאב - אבל מישהו יודע איך לעזאזל משיגים את זה?

*GormE*

New member
ציאניד

מה שציאניד עושה הוא ברמה של הנשימה התאית- פירוק מולקולת הסוכר והפקת אנרגיה אז בחלק האחרון הציאניד משפיע, בשלב הנקרא מעבר אלקטרונים המתרחש במיטוכונדריון, והציאניד למעשה משתלב ברמה הראשונה ולא מאפשר לאלקטרון המחובר ליון הברזל לעבור הלאה לרמות הבאות (והמעבר הוא שמפיק את האנרגיה) כך שהחלק הרווחי מהנשימה התאית לא מתבצע.

FicusTree

New member
?

האלקטרון שמחובר ליון הברזל? בנשימה תאית אווירנית יון החמצן הוא השלב האחרון של החימצון. אולי בנשימה אל-אווירנית זה ברזל, בהחלט. אבל אחרון, אם אני לא טועה.

למעלה