שלום יש לי שאלה

marblearch

New member
שלום יש לי שאלה

שלום לכולם,
חיפשתי בארכיון ולא מצאתי תשובה, אולי תוכלו לעזור לי
יש ברשותי מוצר שאני מכין בעבודת יד והוא מפורסם באתרים שאינם קשורים לאטסי. אני מעוניין שהאתרים יקשרו לחנות האטסי שלי בשביל מי שירצה לקנות.
רציתי לדעת אם במצב שנגמרה לי הסחורה יש באפשרותי לפרסם בעמוד האטסי שלי SOLD OUT על המוצר (זה מוצר בודד כך שלא יהיה משהו למכירה בחנות), כך שלקוח יגיע לעמוד שלי הוא יראה שמדובר במוצר שלי ויוכל להזמין או לחכות שיהיה במלאי מוצר חדש.
תודה על העזרה

E i t a n 47

New member
יש אפשרות אחרת

תכניס את המוצר ותכתוב שמועד המשלוח יהיה שבועיים מיום ההזמנה (לדוגמא)

marblearch

New member
אוקי תודה על התשובות זו באמת אופציה טובה

להגדיר משלוח שבועיים מיום ההזמנה, אני רק מפחד שיהיו לי הזמנות נוספות מחוץ לאטסי, ואז לא אוכל לעמוד בלו"ז.
האם יש אפשרות לתמונה כללית יפה של המוצר ולעבוד רק עם הזמנות שמורות מראש? כלומר המטרה תהיה שאנשים יוכלו לראות את המוצר על דוגמאותיו השונות ואז יצרו קשר ויזמינו ב"תפירה" אישית?

marblearch

New member
נראה פתרון די טוב. תודה!

מה שכן, נראה לי שהפתרון הטוב ביותר עבור הלקוח חסר המנוחה של שנות האלפיים זה פשוט לקחת סיכון ולהכין מלאי מראש.
אני באמת מפחד להיכנס להתחייבויות שלא אספיק לייצר (הלוואי... צרות טובות...)
תודה על העזרה!

לימיצ

New member
יש לי שאלה מוזרה..

למה בעצם חנות באטסי?
כלומר מה שונה בחנות באטסי מכל האתרים האחרים שיש לך היום?

marblearch

New member
הי, תשובה ושאלה

האמת היא שאני בוחן עוד אופציות, המוצר שלי הוא גוף תאורה OOAK שמיוצר שוב ושוב אישית בעבודת יד וראיתי באטסי שיש גופי תאורה רבים בסדר הגודל (מבחינת מחיר) של המוצר שלי. באיביי לדוגמה אין בכלל שוק גופי תאורה איכותיים בעבודת יד.
אהבתי גם את הכפתור באטסי שמאפשר להזמין בקשות מיוחדות מותאם אישית
חשבתי שאטסי יכול להוות פלטפורמה נוחה ואמינה למכירת המוצרים שלי שאני מתכוון לפרסם בעולם שאליו אני פונה עם קישור למכירה באטסי.
רק אציין שהמוצר שלי התפרסם באתרי עיצוב וזה לא משהו בסגנון רדי מייד - צנצנת עם נורה, אלא מוצר שמיוצר בעבודה רבה ומתומחר בהתאם וכמקובל בעולם גופי התאורה
אני מאד אשמח לשמוע אם יש לך רעיונות נוספים או דעה בנושא
תודה!

לימיצ

New member
אז ככה..

זה לא באמת משנה מבחינת הליך הזמן והמשלוח אם החנות באטסי או באיביי נכון?
אז דבר ראשון אני מציעה לעשות כמו שהחנות שרולי הראתה לך עושה עם זמני המשלוח ופתרת את החשש הזה..
בסה"כ חנות עם יותר ממוצר אחד די מזמינה, זה לא אומר שאתה לא יכול להעלותאת אותו מוצר, אולי בזויות שונות,
בצבעוניות שונה? עם/בלי תאורה? לא יודעת בדיוק כמה אתה יכול לשחק איתו ולהראות ואריאציות
אבל אם תעלה כ12 תמונות אפילו של אותו מוצר, זה יעשה את האפקט לדעתי.

בנוסף, אני כן מציעה למכור גם בפלטפורמות נוספות, ואם אתה מסתדר ומיודד עם המערכת של איביי- למה לא?
חנות בפייסבוק היא גם רעיון מצוין, חנות מקומית, אתה יודע, בכל מקום שתוכל לנהל מכירה זה לא רע לנסות.
מקסימום יהיו לך קונים ממספר מקומת שזה לא רע

הסתייגות קלה- למרות הכפתור שיש באטסי של הקסטום אורדר
לא הייתי מוותרת על כתיבה של תנאי ההתאמה האישית גם בתאור המוצר וגם בפוליסיז של החנות
כשהמשפט הראשון בהודעת החנות יהיה **זמני המשלוח של גופי התאורה הם ככה וככה, המוצרים מיוצרים בישראל וכו**

בהצלחה ולכשיהיה מה להראות תשתף גם אותנו!
לימיצ

marblearch

New member
מה הכוונה להעלות 12 תמונות שונות?

כלומר 12 מוצרים שונים של אותו מוצר? או הרבה תמונות בתוך עמוד המוצר?
אם אני מעלה 12 מוצרים שונים של אותו המוצר אז אני צריך לשלם כל פעם מחדש לא?
ותודה על התגובה המפורטת, כמובן שאשתף כשיהיה מה לראות

למעלה