שלום, יש לי שאלה

Mor L

New member
שלום, יש לי שאלה

איך אני עושה הקפאת תמונה (פריז פריים) ב-MV2Player?
אמרו לי פעם איך לעשות ל-Windows media Player אבל כשהתמונה בפריז אז רואים את השוליים של פס הזמן למטה
ולכן אני צריכה לדעת איך לעשות את זה ב-MV2Player כי שם חלון הזמן נעלם אחרי כמה שניות והמסך נקי ממנו ורואים רק את הוידאו

Mor L

New member
חח התכוונתי Print Screen :)

אני רוצה לשמור תמונות סטילס מהוידאו, ואי אפשר ב-MV2Player מהסיבות שאמרתי :)

HassiD

New member
ניתן בכל נגן אחר

במעט בכל הנגנים החדשים יש capture frame או save image או משהו בסגנון, אני לא סגור מה קורה עם mv2player, אבל ייתכן שם שם יש... אם לא, אז את מוזמנת לנסות את vlc או media player classic

(זה יכול להופיע בתפריט "קובץ" כ"שמירת תמונה", או בתפריט וידאו כ"לכידת פריים" או משהו כזה...)

Mor L

New member
ב-media player classic אין אפשרות

ב-options משהו שכתוב capture אבל זה הגדרות של הוידאו והאודיו

וב-File יש Save Image אבל זה עושה את הודעה של שגיאה, בתמונה בצירפתי

וכשעשיתי Print Screen במקלדת וסגרתי את הסרט, התמונה ששמרתי נעשתה שחורה לגמרי

HassiD

New member
את צריכה לשנות הגדרה קטנה

אני מצרף תמונה.
תכנסי ל view>option ושם תבחרי ב output.

בלשונית שנפתחה תבחרי כל דבר אחר פרט ל-overlay mixer (שזה מה שיש לו כוכבית אחת, זה מוקף בעיגול בתמונה אצלי).

(גם מוזכר בכוכבית שלו שאם בוחרים בזה - אז לא ניתן לעשות שמירת תמונה....)

Mor L

New member
תודה אבל עדיין התמונה יוצאת מוקטנת

כשעשיתי Save Image התמונה יצאה ממש קטנה,
ודווקא כשעשיתי Print Screen התמונה יצאה קטנה רק ברבע מהמקור

איך בכל זאת מגדירים את ה-MV2Player?

HassiD

New member
כי זה מעתיק לך לפי הרזולוציה המקורית.

את יכולה "למרוח" את זה בעצמך אח"כ בצייר או בכל תוכנת עריכה, וכפי הנראה תקבלי אותו דבר כמו אם "תמרחי" את זה בנגן לפני כן.... (אני לא בטוח ששאר הנגנים לא יעתיקו לך לפי הרזולוציה המקורית, בכל מקרה אני אבדוק את זה...)

Mor L

New member
ב-windows media player זה בגודל המקורי

אבל כשעושים פירז בוידאו אז נשאר פס של ציר הזמן שלא נעלם ומועתק עם ה-print screen
מה שגורם לתמונה להיות חסרה איפה שיש את הפס וחלק מהנוף בתמונה נחתך

Mor L

New member
*גודל מקורי = תמונה מלאה על כל המסך

התבלבלתי מקודם למה הכוונה

HassiD

New member
תעשי פאוס בעזרת מקש ה"רווח"

בעקרון עד כמה שזכור לי, גם אם תחכי מספיק ציר הזמן אמור להעלם, אבל אם פשוט תלחצי על "רווח" כדי לעשות פאוס, אז לא יופיע לך ציר הזמן, והמסך יישאר "נקי"...

Mor L

New member
המסך נשאר נקי רק לכמה ל-5 שניות ואז הפס חוזר

ואני מעדיפה MV2Player כי אפשר להקפיץ בו 5 שניות אחורה וקדימה בעזרת המקשים במקלדת, וזה נותן לי יותר שליטה כשאני רוצה לתפוס את הפריים המדויק, מה שב-windows media player לא קיים ואני צריכה ידנית להזיז עם העכבר לנקודה שאני רוצה, ורמת הדיוק היא כמעט לא קיימת וזה לוקח פי 10 יותר זמן

HassiD

New member
מה? זה בדיוק הפוך

ברגע שאת ב"פאוס" כל ליחצה על מקש ימינה/אחורה מוזיזה אותך פריים אחד קדימה, ככה שאת יכולה להגיע דיוק גדול יותר. (אם תלחצי רצוף על החץ, זה ינוע לך טיפה יותר איטי מ"פליי" רגיל), ואם תלחצי ctrl ביחד עם החץ את קופצת ב-10 שניות בערך...

ואת יכולה "לשחק" במשך תצוגת התפריט למטה במסך מלא בתפריט שמצורף בתמונה

Mor L

New member
אין אצלי את האפשרויות האלה

עשיתי פאוס ב-windows media player ואין לי לא options ולא אפשרות לזוז קדימה או אחורה עם החצים במקלדת של ימינה ושמאלה

HassiD

New member
זה מסביר הכל

את מדברת על המדיהפלייר ה"רגיל" (זה שמגיע עם הווינדוס), ואני התכוונתי לmedia player classic, שזאת תוכנה אחרת שמגיעה עם המקודדים בדר"כ (אם יש לך את המקודדים של k-lite...)

Mor L

New member
אני לא יודעת מה עשיתי, אבל זה הצליח

במדיה פלייר קלאסיק זה באמת מזיז עם החצים פריימים, למרות שמעולם זה לא עשה את זה לפני כן
ומשום מה זה כן נותן לי לעשות פרינט סקרין לתמונה...

תודה

HassiD

New member
לאחר גיגול, מסתבר שגם בזה ניתן

אם תעצרי איפה שתרצי, ואז תלחצי על המקש הימני של העכבר ותבחרי ב Special Controls -> Capure Frame

Mor L

New member
אין זה מראה רק את הפריים הראשון של הוידאו

ולא איפה שעצרתי ב-MV2Player
וגם התמונה קטנה ומכווצת על חצי מסך ולא מסך מלא שזה מה שאני צריכה

למעלה