שלום, יש לי שאלה

שלום, יש לי שאלה

מה הגורם הפסיכולוגי שגורם לאנשים ספציפיים לאהוב משחקי שליטה על פני אחרים? הרי חייב להיות לזה הסבר, למה אנשים מסויימים אוהבים שליטה ואנשים אחרים לא?

A לוןA

New member
אולי יש לזה תשובה

ואולי יש לזה המון תשובות, ואולי לכל אחד יש תשובה שמתאימה רק לו. אבל לטעמי, זה כמו לשאול למה מישהו מסויים אוהב דווקא גלידה שוקולד ולא וניל, או למה אנשים מסויימים אוהבים לרכב על אופניים ואחרים לרוץ. והתשובה- מה זה משנה למה זה ככה ולא אחרת? אני מעדיף את זה ככה, זה טוב לי ולא פוגע באף אחד- וזהו.

ברור שזה כייף ושונה והכל

אני פשוט בשלב שאני מחפשת להבין את עצמי טוב יותר וגם התנהגויות של אחרים, אני בטוחה שזה אינדיבידואלי לכל בן אדם וכמעט בטוחה שאני יודעת למה אותי ספציפית זה מעניין. מה שכן, חייב להיות הסבר כללי משותף שמביא אנשים לאהוב את זה וחשבתי שאולי אנשים מנוסים ממני ידעו את התשובה..

jeyleno

New member
יש מאמר יפה ואארררררררוווווךךךךךך שמקיף

את כל התחומים שחלים בהם יחסי שליטה וכח אין לי כח לתמצת לך הוא מאד מורכב מעניין ומעשיר לבי יחסי השליטה שאת מתייחסת אליהם , המאמר מכסה רק בסופו אז מחכה לך דרך ארוכה ביקשת אכלת בון אפטיט

פרהשמנה

New member
לכל אחד יש תשובה משלו, ובדרך כלל הן מרתקות...

לכל אחד יש תשובה שמתאימה רק לו, ובדרך כלל הן מרתקות... אני חושבת שכשמצליחים להתעמק בסיבה שהביאה כל אחד מאיתנו להדלק משליטה או כנעה או השפלה, בדרך כלל זה מדהים. שמעתי על בחורות שכל החיים הרגישו מוחפצות בגלל החזה הגדול שלהן, עד שהן מצאו את הבחור שיסכים להתייחס אליהן במיטה כמו אל מידת חזיה מהלכת.. השולט שלי, למשל, הוא בן 22. אני בת 47. די ברור שיש לו איזו שהיא שריטה. ובאמת, כשמתעמקים, יש לו תסביך אמא מטורף. בזמן שאצלי החברות והמשפחה לא יודעות על הצד הבדסמי של היחסים שלי, אבל יודעות שאני גרה עם חבר בן עשרים, אצלו ההורים שלו לא יודעים בכלל שאנחנו ביחד. לאחים שלו הוא סיפר, אבל לאמא שלו הוא אמר שהוא שוכר אצלי חדר. הם אפילו היו אצלנו כמה פעמים, והיינו צריכים להעמיד פנים - לערוך מיטה בחדר הקטן, להסתיר תמונות שלנו ביחד, לשבת איתם ולהתנהג כאילו אני אישה מאוד אימהית שמטפלת בילד הקטן שלהם (מה שבעצם די נכון) ולהתנהג דיסקרטי לגמרי (לידם. דווקא מתחת לרדאר הביקורים האלה מוציאים ממנו את הטוב.
).

gidionline80

New member
את

חייבת להצביע ספציפית על אותם אנשים כי כל מקרה לגופו ולגופה

אני לא חושבת שהאנלוגיה נכונה

כי בגלידה זה עניין של העדפה, אני חושבת שסאדו ומשחקי שליטה זה יותר משהו פסיכולוגי שמגרה בן אדם מסויים על פני אחר, זה משהו שמעבר להעדפה, זו משיכה מסוימת שנובעת ממשהו באישיות או משהו שהבן אדם חווה בעבר..

sapirac

New member
שלבים, סתם מניסיון אישי

שלב הלמה - זה השלב שבו את נמצאת עכשיו , שלב מבלבל ומסוכן . אחרי שמגיע השלב שבו אתה מנסה להבין למה בדסמ מגיע שלב ההכחשה ... שלב שבו אתה אומר לעצמך שזה לא בשבילך אלה גומחא נקודתית אחרי זה מגיע השלב של החוסר - זה השלב שבו אתה מבין שחסר לך שליטה ואתה נעשה ממורמר. השלב הבא זה שלב הוידוי - שלב שבו אתה מבין שאתה כזה ואין מה לעשות . והשלב האחרון זה השלב ההשלמה - קרי, אני בדסמי ולא מזיז לי למה זה עושה לי טוב העיקר שאני לא פוגע באחרים. במשך הזמן אתה מפסיק לנסות להסביר לחברים הונילים שלך למה אתה בדסמי כי זה לא ממש משהו שהם יכולים להבין. בהצלחה יקירתי .

חחחח מה זה גמילה מאלכוהול 12 שלבים

בכל מקרה כל מה שרשמת לא תקף לגבי כי אני התנסיתי בזה כבר מלפני שנים מספר ואז ירד לי מזה ועכשיו זה מופיע לי בקטנה.. אין לי בעיה בלהודות או לקבל משהו בכל מה שקשור בסקס לפחות, אני מאוד פתוחה. סתם יצא לי לתהות על קנקני בנוגע לכל מיני דברים וזה היה אחד מהם

gidionline80

New member
אז אולי

תשתפי את חברי הפורום במניעים הפסיכולוגים ומה שהבנת על עצמך

אולי לא

זה אישי וחוץ מזה אני לא סגורה על זה שאלו המניעים ספציפית זה יותר לאנשי מקצוע... אבל אם תקרא/י את המאמר שמישהי פה פירסמה למעלה זה יתן איזה רמז או שניים.

NALA18

New member
אני למשל

לא יכולה לסבול אם גבר ישלוט בי,אין מצב,אבל במיטה זה המקום היחיד שאני מאפשרת לו,מחוץ למיטה אין מצב, במיטה אני מרשה לעצמי לא להיות יותר בשליטה ולהרגיש כנועה

sapirac

New member
יקירתי . פמניזים VS שליטה מינית .. . ? ?

כול הכבוד לך שאת לא מאלו שחושבים על פמניזים מגיע להעדפות מיניות. אין קשר ולא צריך להיות קשר בין העדפות מינית כאלו ואחרות לגבי שליטה בחיים . מנסיון שלי (אישי בלבד) ולא על סמך בעלי מקצוע הגונים אני יכול להגיד בביטחון מלא שמי שחושבת בצורה הזו "שאני לא אתן לגבר לשלוט בי במיטה" כי זה איך שהוא קשור לפמניזם אז היא עושה טעות שבגדול היא היחידה שמשלמת עלייה. אישית הייתה לי נשלטת בעלת תואר שני , אשת מדיה מאוד מפורסמת שחולשת על עשרות ואפילו מאות עובדים שכוללים פרוייקטים מקומיים ובחו"ל. כשהיינו ניפגשים היא הייתה הכי נשלטת שבעולם , הכי פתוחה והכי אמיתית .

03lior

New member
אני חושב

שאדם מיני סקרן שמוכן לנסות שמוותר על הבושה מתאים לכל זה.

למעלה