שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

יש לי שאלה יש מצב שאני תולשת לעצמי שערות מהגבות הייתי רוצה לדעת אם זה גם קשור לאו סי די יש לי גם מצב שאני חוזרת על דברים כמה פעמים מתי שאני מדברת אם אנשים האם זה קשור לאו סי די אשמח לתשובה

kokob2

New member
היי שירית

יש לי אותה אותה בעיה בדיוק כמו שלך, אני תולשת גבות וריסים. קוראים לתופעה הזו הפרעץ טריכוטילומניה. אני מקווה שלא הבהלתי אותך אבל גם אני נבהלתי כששמעתי את זה בפעם הראשונה. בבלוג שלי תוכלי לקרוא על התופעה במלואה, מה זו התופעה הזו, וכיצד ניתן לטפל בה. יש עוד המון אנשים שסובלים מההפרעה הזוץ אשמח אם תכנסי ותקראי אני מקווה שעזרתי לך אם יש לך שאלות תוכלי לפנות דרך הבלוג או פה בפורום. הבלוג : blog.tapuz.co.il/trihotilomania קישור ישיר

אמא11

New member
היי שירית יקרה וברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

בשורה העליונה שלמעלה, בעמוד זה, יש "מאמרים" ו"קישורים" עם הרבה מידע. ב"קישורים" כאשר נכנסים ללינק, נפתחת בצד ימין רשימת קטגוריות ובאחת מהן יש פרטים על טריכוטילומניה (תלישת שיער). אם זה סתם הרגל לא מזיק או "הפרעה" יכול לאבחן רק פסיכולוג ובודאי שכאן בפורום לא יוכלו לענות לך אם 2 שורות שכתבת על משהו קשור או לא קשור לOCD. בעקרון לכל אדם יש קצת OCD ולפעמים מישהו תולש שערות מהגבות או שמישהי מורטת גבות זמן רב יותר ובטקסיות רבה מהממוצע ועדיין זה לא יחשב להפרעה - מי שמאבחן באופן מקצועי יתייחס הן לכמות הזמן שהדברים לוקחים ביום,והן לכמות הסבל או האי נעימות או האי נוחות שזה גורם, ואם זה גורם לפגיעה בתפקוד. רק טוב תמי

למעלה