שלום יש לי שאלה-

sayar3

New member
שלום יש לי שאלה-

במחשב נייד חדש אינספירון 1525 של דל -התקנתי ווינדוס XP בעברית הבעייה היא שאני לא מצליח לגלות איך להפעיל את התקשורת האלחוטית במחשב כדי שיזהה לי את הראוטר שמוקן אצלי בבית. אני לא יודע אם זו פונקציה בווינדוס או במחשב. לא צריך להיות איזה כפתור או משהו?שמפעיל את הWIFI? ואם זה שווינדוס-מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר? תודה

יאיר B

New member
צריך להיות כפתור שמפעיל את הרשת האלחוטית

חפש אותו על המחשב (אני לא מכיר את הסוג הזה של המחשב). יכול להיות בעיקרון בשני מקומות: מעל המקלדת או בחלק הקדמי שלו (מה שמופנה מולך כשאתה יושב). אפשרות אחרת היא שילוב מקשים עם FN+אחד הFים. אגב, צריך דרייבר לכרטיס הרשת. התקנת אותו? (כזה שמתאים ל-XP).

kobi 23

New member
הסתכלתי עכשיו בתמונות שלו ברשת

ולא הצלחתי לראות איפה זה במארז , ייתכן והכפתור נמצא מעל למקלדת איפה שכל המקשי קיצור למולטימדיה

kobi 23

New member
או שהוא ממש מלפנים

לא ממש הצלחתי להבין מהתמונות הללו

sayar3

New member
מצטער אבל אין שום כפתור כזה!

גם אף אחת מהפונקציות של FCN+F.. לא עובדת. לגבי הדרייברים שהזכרת-תוכל קצת לפרט? במחשב הנייח בבית מותקנת מערכת XP זהה וכשהתקנתי את הראוטר לא נדרשתי לשום דרייבר מיוחד. האם אתה מתכוון לדרייבר של הכרטיס רשת שאמור להגיע עם המחשב???(הנייד??)-המחשב לא הגיע עם שום דיסק מצורף -אולי יש למישהו לינק להורדת דרייבר כזה?

s o l a r i s

New member
כשאני מפעיל את הכפתור

האלחוט פועל כמובן אבל הBT לא פועל עכבר ימני על הצלמית מראה enable bt radio כשאני לוחץ זה רושם להפעיל את הBT עם fn+f2. אני עושה את זה אבל זה לא פועל. רעיון?

sayar3

New member
קודם כל תודה רבה-זיהיתי.

שנית-הכפתור לא משפיע :( מאיפה אני משיג דרייבר כזה שצריך להתקין? לא קיבלתי עם המחשב דרייברים בכלל.ואת הווינדוס אני התקנתי מדיסק (חוקי) שלי מהבית. יש לך אולי לינק להורדת הדרייבר?אתה תעזור לי מאוד...

למעלה