שלום, יש לי שאלה.

דינדש

New member
שלום, יש לי שאלה.

יש ברשותי נגן iAudio/cowon D2 האם ישנו איזשהו עדכון של התוכנהשל הנגן אשר יהפוך לי את השמות של השירים בעברית? (השמות מוצגים בעברית הפוכה)
דניאל.

tweeg

New member
אממ

איזה גירסא את? הגירסא החדשה היא 2.54 באתר האמריקאי,והיא אמורה לתמוך בעיברית (3.54 באתר הקוראני,מוסיפה כמה דברים מגניבים,אין עיברית) אם אחרי עידכון גירסא אין עיברית ישרה אז יש תוכנות להפיכת עיברית בקישורים

דינדש

New member
מתנצלת על הבורות,

אבל איך אני יודעת איזו גרסא יש לי? [אני יכולה גם להסתדר בלי עברית- אני הופכת את השמות לאנגלית, אני שואלת סתם בשביל הידע]

יאיר B

New member
במסך של ה-SETTINGS צריך להיות

אפשרות להצגת מידע על הנגן (בדרך כלל האפשרות האחרונה - INFO). אחת השורות תתן את גרסת הקושחה של המכשיר (יחד עם כמה מקום יש בו).

דינדש

New member
שאלה...

באמצע עדכון התוכנה התנתק המכשיר מעצמו, וכשחיברתי אותו נשמע צליל של התקן USB שגוי, ועכשיו המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?

tweeg

New member
לא טוב../images/Emo10.gif

אולי לנסות לעדכן אותו עוד פעם(מכניסת usb אחורית ובלי האבים) אם זה לא יעבוד כנראה תצטרכי לשלוח לתיקון

D N L

New member
אז ככה

הכנסתי מאחורה והוא כותב לי "כונן חדש" ואז הוא כותב שההתקנה לא התבצעה כראוי וייתכן שיהיו בעיות. כנראה שאשלח לתיקון. תודה בכל מקרה

D N L

New member
נמצא פתרון ^^

חיברתי את המכשיר למחשב של אחותי, ועדכנתי את התוכנה בהצלחה. עכשיו זה גם מתחבר לשלי ללא שגיאות. ממש תודה על העזרה

tweeg

New member
unf***ing beliveble../images/Emo13.gif

אם כבר את בגרסא 3.54 אז ב: iaudiophile.net יש 2-3 gui(?) כולל זה של האיפון

דינדש

New member
אוקיי מצאתי תודה ^^

הגירסא שלי: 2.50. אני אעדכן עכשיו ל-3.54 הוא נשמע מגניב יותר ואסתדר ללא עברית

למעלה