שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

אז ככה יש לי פיטריה בלשון כבר כמה ימים ואני לא יודע מה שאני יכול לאכול ומה אסור לאכול אז רצתי בבקשה לדעת תודה ורצתי לדעת איך נהייתי פטריה בלשון....

../images/Emo115.gif פטריה על הלשון

מוכר, ידוע ובר טיפול. ככל הנראה את מדברת על פטריית הקנדידה. הסיבות העיקריות להתרבות הקנדידה:
החלשות מערכת החיסון בעקבות מחלה
נטילת אנטיביוטיקה
נטילת סטרואידים
הורמונים
מתכות וכימקלים
תזונה עתירת סוכרים ופחמימות
מצבי סטרס ממושכים
מחלות כרוניות ונטילת תרופות לאורך זמן מומשך
בין המזונות שמומלץ להמנע מהם בזמן הטיפול הם:
שמרים וכל המזונות המכילים אותם, כל סוגי הסוכר ותחליפיו, מוצרי סויה, מוצרי תירס, אלכוהול, בוטנים, משקאות ממותקים, פירות מתוקים, פירות יבשים, מוצרי חלב מתוקים, שימורים, רטבים ומזון מוכן. לסובלים מעודף חומציות בקיבה מומלץ בזמן הטיפול להמנע גם מכל הפירות והירקות הסולניים ביניהם: עגבניות, חצילים, פרי הדר, תות שדה. מומלץ להוסיף לטיפול גם כמוסות פרוביוטיק להחזרת החיידקים הטובים להגנה על מערכת העיכול בדרך כלל אנו מדברים על כמוסות המכילות אצידופולוס ביפידוס בכמויות גדולות. להקלה מיידית: שטיפות של הלשון והברשתה עם סודה לשתייה מספר פעמים ביום. מריחת שמן זית לאחר הניקוי. הרבה בריאות והחלמה מהירה, סבתא

תודה אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לאכול

אני רוצה לדעת גם מה אני יכול לאכול???

טוטס

New member
היא רשמה לך מה אתה לא יכול לאכול...כלומר,שמה

שלא ברשימה הזו - אפשר כן לאכול...

mushinka111

New member
משהו שחשוב לעשות כשיש קנדידה בלשון-לצחצח אותה

עם מברשת שיניים אחרת או הכי טוב עם מכשיר מיוחד לצחצוח לשון שניתן לרכוש בבית מרקחתץחשוב גם לצחצח שיניים ולשון מייד אחרי שמתעוררים וכמובן לא לשתות ולאכול לפני שמצחצחים שיניים. לא לאכול שום מוצרים שמכילים סוכר לבן,ביצים וקמח לבן-אבל את זה הברבורה הלבנה כבר רשמה לךץ בהצלחה

וכמובן ../images/Emo41.gif להקפיד מאוד

על חיטוי המברשת !!! קנדידה מדבקת בצורה מגעילה. אם מברשת השיניים נגועה בקנדידה - את תחזרי ותדבקי ממברשת ללא חיטוי.

הפרוביוטיק עובד מצויין...

ואני מבינה אותך בקשר לענייני האוכל. באמת מאוד קשה להקפיד על זה /: הכי טוב לטפל בגורמים שמנתה סבתא [אנטיביוטיקה/לחץ/תרופות שונות/היחלשות מערכת החיסון...], ולטפל בעזרת סודה לשתייה. זה נעלם דיי מהר כשדואגים להעלים את זה
.

למעלה