שלום, יש לי שאלה..

Song Goldy

New member
שלום, יש לי שאלה..

אני לא בטוחה שזה המקום לשאול, אבל פשוט לא ראיתי מקום מפורש שאוכל לשאול זאת. יש לי ולחבר שלי שנה ביחד, ורציתי לקחת אותו להצגה, משהו איכותי בבימה. מאחר ואנחנו בני 17, ואין לי מושג בהצגות, אז אני לא יודעת איזה הצגה יכולה להתאים לגיל שלנו, ואני מניחה שיש הצגות שיכולות להתאים..בכל אופן, אני ממש לא יודעת לאיזה הצגה להזמין ומה לעשות..האם אתם מכירים איזשהי הצגה טובה שהייתם בה לאחרונה ותוכלו להמליץ לי? גם מופע סטאנד אפ בא בחשבון אם אתם לא רואים שום התאמה..בדקתי בקאמל קומדי קלאב, אבל מאחר שיש שם סטנאדפיסיטים שלא מוכרים, אני לא יכולה לדעת ממה נהנה.. אני מקווה שלא סיבכתי ושתוכלו לעזור לי..=) תודה רבה..

ציפורלה

בצוותא בימי שישי בערב, נדמה לי לקראת חצות. מתאים מאוד לגיל 17 ולכל גיל- פשוט חבורה שיודעת מה היא עושה

Song Goldy

New member
תודה רבה!

אפשר לקבל קצת מידע על ציפורלה? על מה מדובר? האם שמעתם על הצגות? אבל תודה רבה לעונים =)

מידע על ציפורלה

ציפורלה זו קבוצה שפועלת בחסות צוותא אם אני לא טועה והם צעירים שמתייחסים בהומור למציאות העכשווית. כול קטעים מוזיקאלים ודרמטיים. ראיתי אותם ושמעתי עליהם ואני ממליצה בחום.

רב ההצגות בארץ גרועות

וגם התאטרונים, לכן צריך לבחור בקפידה. אני לא מבין בהצגות, רק יודע שחנוך לוין טוב.

אני כן מבין

ואל תמהרי לשפוט אותי. אני מבין הרבה באמנות, אמי אמנית, ואני אמן בעצמי. בביתי מדברים הרבה על אמנות מכל הסוגים, כולל תאטרון.

למעלה