שלום יש לי שאלה

שני 4

New member
שלום יש לי שאלה../images/Emo92.gif

כתבתי פה כבר, וסיפרתי שאני עומדת לעשותIVF הקטע הוא : הרופאים לא רוצים לסכן אותי, ולא מספיק שלא יתנו לי הורמונים, אלא רק זריקת כוריגון. בנוסף לזה את השאיבה אעבור ללא הרדמה מלאה שמעתם על דבר שכזה??? האמת היא אני מאוד חוששת , הקטע הוא שיוציאו ממני זקיק אחד או שניים, והרופא(פרפ בידר) אומר שזה תהיה פעולה קצרה, ולא צריך הרדמה! מה דעתכן בנות? האמת היא שאני קצת פוחדת!!! תודה לכן שני

יעל@

New member
היי שני

את האמת אף פעם לא שמעתי על IVF ללא נתינת הורמונים וללא הרדמה, אולי מדובר ב- IUI? באיזה מקום את אמורה לעבור את התהליך? ולמה לא לתת לך הורמונים???? קצת לא ברור... במה טופלת עד היום?

אולה *

New member
הי יעל! שני לא יכולה לקבל הורמונים

בגלל בעיה רפואית, והיא כן תעבור IVF ללא הרדמה. שני. אני דווקא שמעתי על מישהי שעשתה את זה (שאיבה ללא הרדמה) מרצונה החופשי. הבנתי שהכאב היה נסבל. בהצלחה לך, אולה

יעל@

New member
נו אז אם כך

ברור שאין ברירה. רק זה לא הוצג בצורה כזו. חוץ מזה שרצוי לסמוך על הרופא שהולכים אליו. בהצלחה

שני 4

New member
תודה לך אולה* דיי נרגעתי ../images/Emo24.gif

ויעל נכון שצריכים לסמוך על רופאים, אבל לפעמים גם שסומכים דברים מתפקששים (הסתבכתי אחרי לידת ביתי )

שני 4

New member
יעל: אני אמורה לעבור זאת בתל השומר,

לא נותנים לי הורמונים כי אסור לי (כן זה יכול להיות לא לכל הבנות מותר) זה אמור להיות שאיבת בייציות על בסיס מחזור טבעי. אני אקבל רק זריקת כוריגון אחת.זה גם הסיבה למה לא לתת לי הרדמה מלאה - פשוט לא רוצים לסכן אותי! ביי ביי שני (דרך אגב אני מיועדת לעשות פונדקאות, כי אסור לי לשאת הריון, למרות שאני מאוד פוריה)

נועם@בת

New member
כבר עניתי לך בעבר על זה

קודם כל אין ברירה
זה מה יש. שאיבת הביציות אמורה להיות תהליך לא נעים ולכן הרופאים מעדיפים שהמטופלת תהיה תחת הרדמה, כדי שיוכלו לחטט בקרביה בלי הפרעה
כשמדובר בביצית אחת, אין הרבה מה לחטט ולכן אני מאמינה שכל התהליך יקח לא יותר מרבע שעה של אי נוחות עד אי נוחות מרובה
שיהיה בהצלחה ונקוה שהביצית הזאת תוולד לפונדקאית בעוד תשעה חודשים, ותעשה אותך אמא מאושרת.
נועם

שני 4

New member
נכון, אבל הפעם אם תשימי ../images/Emo23.gif

שאלתי לגבי הרדמה מקומית , ולא כללית ביי ביי שני

נועם@בת

New member
אם עושים הרדמה מקומית אז לא תרגישי

כאב כלל, לכל היותר תחושת אי נוחות. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה