שלום, יש לי שאלה

שלום, יש לי שאלה../images/Emo9.gif

יש לי כל מיני כתמים כתומים-חומים כאלה..זה מאז שאני מכירה תצמי חחח וזה לא מחלה או משהו.. נירא לי
אז.. מה זה? ו... יש מצב שזה נמצא מעל העין.. ז"א זה לא מתלכד עם צבע העין..? יש תמנות לי שנראה כאילו זה מעל.. תודה
תמונה להמחשה

harduf9

New member
תשובה אירידיולוגית על רגל (עין) אחת

ראשית, כוחות הריפוי שלך טובים, מה שאומר שתתגברי על רב המחלות הפיזיות בקלות יחסית והן גם לא מפריעות לך להמשיך בחיים. שנית, סוג העין שלך נקרא עין מעורבת מה שאומר שאת צריכה להקפיד על תזונה וחיים נקיים מרעלים כי הכבד שלך מפרק קצת יותר לאט את הרעלים שנכנסים לגוף. יש עדיויות למעט טפילי מעיים אבל כרוניים, כנראה מצב שהתרגלת, אולי את אומרת מזון X עושה לי גזים / צרבת וכו'. לגבי הכתמים החומים הם מראים על נטייה גנטית לסוכרת ו/או רגישות לקנדידה שזה סוג של טפיל ממשפחת השמרים שעושה הרבה צרות בין הנפוצות הן בעיות עיכול, עייפות, פטריות וגינליות ועוריות, כאבי ראש, קושי לירידה במשקל והשמנה, כמיהה למתוק ולפחמימות בכלל ועוד 200 סימפטומים בערך. מה שעוזר להתפתחות של הטפיל הוא עודף סוכרים, לחץ וטיפול אנטיביוטי שלא נתמך בפרוביוטיקה ושוב ועוד. בקיצור להמנע מרעלים להפחית סוכרים ולשמור. כרגע הכל נראה בסדר. אולי הייתה בעיה בלידה שלך או הריון בסיכון או שאימך עברה טראומה בהריון, עישנה לקחה תרופות או שאת לוקחת טיפול תרופתי כרוני. קצת קשה לקבוע כי הזווית לא נכונה. בריאות שלמה גיא הרדוף

:| וואו..

זה כ"כ אני.. אמ.. יש לאבא שלי סכרת.. אז.. יש סיכוי גבוה שיהיה לי גם?.. ומה ז"א טפילי מעיים כרונים? תודה רבה!!

harduf9

New member
נפלאות האירידיולוגיה

העובדה שאביך סכרתי יכולה להיות המקור לרגישות אצלך אך שמירה על תזונה עניה בפחמימות ועשירה בסיבים (ירקות ופירות) בהחלט תקטין את הסיכון. תזונה עשירה בפחמימות ועניה בסיבים עלולה לגרום לבעיה. את יכולה לבדוק האם גם לאביך יש סימן כזה או דומה. סביר להניח, אלא אם אביך סוכרתי מילדות, שגם אצלו הסיבה היא תזונתית וניתן לרפא את המחלה. לכולנו יש הרבה אורגניזימים במעיים, חלקם טובים וחלקם טובים כל עוד הם במינון נמוך (כמו ארבה) וחלקם רעים בכל מינון. מה שרואים אצלך זה שהרעים או או אלו שעלו במינון אצלך חזקים יתר על המידה, יכול להיות שיש לך בעית ריכוז, זכרון, עייפות, גזים, רגישות למזונות שפעם לא היו בעיתיים ועוד אפשרויות רבות שאת מקבל כמובן מאליו כצרות קטנות שיש לכולם או לרב האנשים. תופעות אילו נגרמות בעקבות המצאות של יותר מדי טפילים מזיקים שמפריעים לאיזון של המעיים. מגוון האורגניזימים הוא גדול מוירוסים וחיידקים דרך אמבות, פטריות, שמרים ועוד. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה