שלום יש לי שאלה..

שלום יש לי שאלה.. ../images/Emo80.gif

כשאת רוצה להתנשק עם מישו והוא רוצה אבל כשנפגשתם הוא פחד והתבייש ולא יצא.. למרות שהייתם ממש קרובים.. עכשיו אתם מדברים והוא אומר שהוא מת "לטעום" אותך ובפעם הבאה שנפגשים הוא לא יפחד.. אבל אתם לא חברים.. כלומר, הייתם חברים אבל לא הלך ועכשיו אתם ידידם ממש טובים אבל מתנהגים כמו חברים או משהו כזה.. מה עושים?
אה ותגידו.. אם את מתכננת להתנשק עם מישו.. איך את דואגת שיהיה טעם טוב בפה?

מישלולית יקירתי

אני מבינה שאת רווקה אז כל עוד בטטוס הזה תעשי מה שבא לך (רק בזהירות) תתנשקי בכיף ותעשי כל מה שאת רוצה אבל לא מתוך כוונה לרצות מישהו. רק אם את באמת רוצה. גם אם הוא רק ידיד. ולגבי הטעם הטוב בפה. קחי לך מסטיק מנטה כמה דקות לפני. ותאמיני לי - גברים מוכנים להתנשק ול...... גם אם יש לך ריח של בצל בפה שתהיה לך נשיקה מתוקה ונעימה

תודה אבל.. ../images/Emo80.gif

אני לא אוהבת מנטה.. אני רוצה ריח מתוק וטעים..
וחוץ מזה.. אפילו אם אני אלעס כמה דקות לפני אח"כ למסטיק לא יהיה טעם ועדיין יהיה כזה מגעיל בפה..

ועוד שאלההה../images/Emo80.gif

שכחתי פשוט
בדר"כ נשיקות הם ספונטניות.. ואי אפשר להתנשק עם מסטיק.. אז אפילו אם אני אלעס.. ואני אראה שזה מתקרב לזה.. אני אבלע את המסטיק או משהו.. אבל אפ זה לא יקרה בסוף ורק אח"כככככ זה יקרה.. יהיה ריח רע לא?
אוףףף

יש לי רעיון

תאכלי לפני הרבה שום בצל וחריף ותראי מה יקרה לא יקרה כלום אף אחד לא עושה השחזת שיניים לפני נשיקה קדימה לעבודה

למעלה