שלום יש לי שאלה
...

שלום יש לי שאלה ../images/Emo13.gif...

הייתי בצו ראשון ואמרתי לרופאה ובאימותים שאני רוצה שירות לאומי והם אמרו שלא בטוח שאני יקבל אבל בלי קשר אני מאוד רוצה לדעת לאיפה אוכל לפנות כדי לברר לגבי שירות לאומי ? ומאיפה אפשר לקבל אישור כי תכלס קיבלתי פרופיל 24 מסיבות אישיות ולא עשיתי עדיין פסיכוטכני כי זה לא משנה למי שמקבל 24 אז איפה אני יכולה לברר כי אני לא רוצה לעשות צבא במילא!!! אני רוצה רק שירות לאומי. ואגב אני לא דתיה אני חילונית אז זה יקשה עליי לקבל שירות לאומי? כי יש לי כמה חברות חילוניות שעושות שירות לאומי וגם אני רוצה. תודה!

stellawasadiver

New member
אני לא כל כך מבינה...

אם את שואלת איך את יכולה להירשם לשירות לאומי, אז את לא יכולה עד שאת לא מקבלת פטור קבוע (לא זמני) מהצבא. וכן, חילוניות יכולות לעשות ש"ל, זה לא מקשה עליך בכלל. אם יש לך חברות שעושות ש"ל, למה את לא שואלת אותן, אגב? (לא שזה מפריע שאת שואלת פה, זה סתם נראה מוזר).

מה מוזר בזה?

ושוב אני שואלת איפה אני יכולה לפנות כדי לברר לגבי שירות לאומי? אם יש פה מישהו שיענה לי ישירות אני אודה לו.

stellawasadiver

New member
לברר מה בדיוק?

את יכולה להתקשר לעמותת שלומית, או לכל עמותה אחרת של ש"ל. מה בדיוק את רוצה לברר?

למה ישר ללכת נגד הצבא?

אני דווקא מתגייסת, ונכנסתי לפה כי יש סיכוי קטנטן שאולי אני אעשה שירות לאומי (רק שעכשיו נראה לי מאוחר מדי). בקיצור, אני לא חושבת שצריך לפסול את הצבא ישר על ההתחלה. יש להם הרבה מה להציע ואני יכולה לתת מ-ל-א דוגמאות שבטוח יעניינו אותך... אני לא יודעת אם זה המקום המתאים להודעה הזאת, אבל ממילא זה משהו שרציתי לשאול בנות שעושות שירות לאומי כבר הרבה זמן... לעבוד בבית משפט, או כמדריכה בפנימייה אפשר גם בצבא. והאמת היא שאני הייתי כמוכן, ועד שקיבלתי צו ראשון לא חשבתי אפילו על האפשרות (שירות לאומי זה מה שההורים שלי רצו), ועכשיו דעתי שונה לגמרי. ואם זה עדיין לא מובן, הנקודה שלי היא שאל תלחצי כל כך הרבה! גם אם תלכי לצבא זה לא העולם...

למעלה