../images/Emo31.gif
קודם כל ה"עניין של אף אחד לא אוהב לסדר" זה סובייקטיבי בלבד. אתה אומר את זה רק לפי דעתך וזהו. למען האמת המחשב שלי יותר מסודר משאר הדברים בחיים שלי. הגישה של התיקיות היא יותר אוניבסרלית. (אתה יכול לגשת לכל מחשב עם הנגן בלי בעיה) יהיה לך קשה לגשת לכונן קשיח ולחפש שיר מסוים של אמן מסוים אם הוא מסומן לך כ Track01. מבין? (אלא אם אתה משתמש באייפוד כנגן מוזיקה נטו) השירים שלי מסודרים קודם כל לפי סגנון, אחרי זה תיקיות אמן, תיקיות אלבום\שיר, ואחרי זה טאגים. לדעתי (או לפחות לנוחיותי) זה הכי פשוט, אני מסוגל להגיע לשיר אחד מתוך אלפים תוך שניות. וחוץ מזה, אני מאמין שלהרבה אנשים אין שירים עם טאגים מסודרים, (שלא קנו אותם, ובתוכנות כמו קאזה או שאר ירקות זה לא כזה מסודר. בדוק.) או שאין להם זמן לסדר אותם במדויק. זה שטויות, המנוע חיפוש של האלבומים לא מזהה כל אלבום, (כן, אני משתמש בכאלה, הם טובים - לא תמיד) ותוכנות למיון טאגים טובות אבל לא יעילות ב100% אחוז. בתור אחד שאוהב לסדר. (לפחות בנגן שלו...) ופלייליסט אפשר להכניס כמעט בכל נגן מבוסס הארד דיסק, אני לא רואה פה יתרון משמעותי של האייפוד (בסדר, אז בחלק אין Playlist-on-the-go אבל לכל נגן יש את היתרונות והחסרונות שלו.)