שלום, יש לי שאלה קטנה

ofer314

New member
שלום, יש לי שאלה קטנה

אני עומד להקליט איזשהו דמו לקריינות ביום ראשון הקרוב ורציתי לדעת אם למישהו מכם יש ידע על הפורמט בו מבצעים את זה בדרך כלל (אורך, תוכן). אני מעוניין לשלוח את הדמו לסוכנויות פרסום ואולי גם לתחנות רדיו. בתודה מראש עופר

MorraniChan

New member
אממ..

אני אומנם לא קריינית אבל לדעתי את הדגימות קול מבצעים בפורמט של די וי די. יכול להיות שזה יהיה פורמט של MP3 אבל אני לא ממש בטוחה S:

ofer314

New member
כנראה לא הייתי ברור אז אני אחדד את זה

את הדמו אני מקליט אצל מכר עם אולפן הקלטות ואני בטוח שפורמט הקידוד אינו חשוב ביותר. התהיה שלי נוגעת יותר לתוכן, אם מישהו כאן מכיר מה בדרך כלל דמו מסוג זה מכיל, איזה טקסטים רצוי לקרוא וכמה מהם אני אשמח לקבל הצעות מכיוון שאין לי מושג איך דמו כזה נשמע בדרך כלל וכמה הוא אמור להימשך. תודה בכל מקרה עופר

miaBaby

New member
נראה לי...

לפי הסטנדרט בארה''ב דמו אמור להיות דקה\דקה וחצי ולא יותר. בשביל לא לייבש את מי שמקשיב. טקסטים? זה כבר תלוי בך, אם זה לרדיו אז קטעי רדיו שאתה מתחבר אליהם, בדיבוב- דמויות שאתה מתחבר אליהן... או דברים שכבר עשית מחוברים ביחד לאורך של דקה וחצי. הפורמט הרצוי הוא MP3 בגלל הגודל שלו, ככה שאפשר גם להעביר את הדמו דרך אימייל או להעלות אותו אונליין. בחיים שלי לא שמעתי על דמו לדיבוב\קריינות בישראל. בד''כ מזמינים בארץ לאודישן ורוצים לשמוע אותך פנים מול פנים בכלל.. אבל בכל מקרה, בהצלחה.

למעלה