שלום יש לי שאלה דחופה

T shira T

New member
שלום יש לי שאלה דחופה

אני משחקת בסימס 2 ללא תוספות. האמא והאבא הביאו ילדה , וברצונות כתוב שהיא צריכה לעשות שיעורים. אבל אני לא יודעת איך לגרום לה לעשות שיעורים , הבנתי שיש חפץ שצריך לקנות אבל אני לא מוצאת אותו ! אנא אמרו לי היכן בחפצים הוא נמצא . ודבר שני , הזוג שלי מזדקן לאט לאט...ניסיתי להשתמש בקוד הaging ולא נראה לי שזה עובד... זה לא מראה שום דבר מיוחד .

Gali Girl

New member
תשובה לשאלה א'

כשהילדה חוזרת מבצפר היא מקבלת שיעורים (בד"כ תניח על השולחן) ואז היא יכולה ללחוץ עליהם ויש אפשרות "Ask to help", ואז הילדה תבקש מההורים עזרה בשיעורים

שיוש30

New member
עונה לשאלה 2 כי עונה על השאלה 1

תראי בגיל של מבוגר אז זה הרבה זמן עד שהם מזדקנים ואם רשמת בקוד aging on אז זה לא עושה כלום ואם רשמת aging off ת אצרת את הגדילה מקווה שעזרתי

uv2008

New member
עונה בכל מקרה../images/Emo26.gif

תמיד כשהילדה חוזרת מביצפר היא מביאה איתה מחברת.. אין מקום קבוע שהם שמים את המחברות, ואי אפשר להגיד להם גם איפה לשים אותם...אפשר להזיז אותם אבל... בכל מקרה, בשביל לא לפספס איפה הילדה שמה את המחברת [יכול להיות שפספסת כמה פעמים שהיא הביאה מחברת והצטברו לה שיעורים] "תעקבי" אחריה עד שהיא מניחה את המחברת שלה איפשהו.. אחרי שמצאת איפה המחברת, לא ברור לי אם ההורים רוצים לעזור לה בשיעורים או שהיא פשוט תעשה שיעורים, אבל עדיף שיעזרו לה אז את לוחצת על המחברת ולוחצת על האפשרות: ask for homework help או help --- with homework. ואז אחד ההורים שלה עוזר לה בשיעורים. בשביל לעצור את הזמן את צריכה לפתוח את תיבת הקודים [בעזרת לחיצה משותפת של ctrl+shift+c] ולהקיש את הקוד aging off בשביל לעצור את הגדילה. אם תרצי להחזיר את הזמן, את פשוט צריכה להקיש בתיבת הקודים את הקוד aging on. מקווה שעזרתי
ומקווה שהבנת

למעלה