שלום יש לי שאלה אליכם

שלום יש לי שאלה אליכם

;הודעה זו נכתבה בפורום מלחמת הכוכבים ומטריקס והארי פוטר; אני כותב לאתר חדש ישראלי המבוסס על מדע בדיוני והחלטנו לשלב גם משחקי מחשב. רציתי לשאול אם יש לכם במקרה סרטון המבוסס על מדע בדיוני מאחד מהמשחקים הבאים: Warcraft The Sims Diablo סרטון גרפי שמבוסס על אחד מהמשחקים האלו וקשור למדע בדיוני שאפשר לשלב אותו באתר בבקשה תשימו תודה!

../images/Emo41.gif הממ, זה בסדר? ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif (שימו לב)

(נתעלם מהעובדה שזה לא כל כך קשור להארי פוטר [מי?] ושזה עלוב ולא מצחיק וההשקעה היתה של כמה דקות בלבד.. אני אדם טוב לב ורחב נפש שעוזר לאנשים
) (אגב, איזה בנאדם נורמלי ושפוי בדעתו קורא לעצמו "השמאי החתיך"
) זה החלק הראשון של המצגת זה החלק השני (יש בו איזה כמה שקופיות שחוזרות על עצמן מהקודם. חפיף, תראו עוד פעם) וזה החלק השלישי
ותודה לוואלה שהביאוני עד הלום

לא!!! *מתפגרת* זה החלק השני!!

אוקיי, אני אשים את החלק השני פה בשני חלקים
(מוות לתפוז)

i c y

New member
אני סוגדת לך, המלכה בריתני!../images/Emo42.gif

ענק.
(למרות שבחלק ב' לא ראית אף שקופית חדשה.
)

אז תקראי עכשיו ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אגב, *מנצלת את עצמי
* לאן נעלם נדב
?

i c y

New member
הוו. עכשיו הכל הרבה יותר ברור.../images/Emo42.gif

ונדב.. משהו קרה למחשב שלו, אבל דיברתי איתו אתמול והוא אמר שזה כבר בסדר, אז.. אין לי מושג.

Me 4eVer

New member
אני סוגדת לך המלכה בריתני!../images/Emo99.gif

אבל אם אני רק אנסה להכנס לדבר הזה המחשב שלי יקרוס..
(המחשב הפחות נורא בתיקון..
)

צו צאנג

New member
אני סוגדת לך, בריתני המלכהההה../images/Emo23.gif

זה ממש יאפהה
מאיפה הורדת את כל המ.. הדברים שאיו בסימס שלי?
ואך יש שם מכשפה?*-* ואיזה סימס זה בכלל?
את שולתתתתתתתתת

HaMsTeR

New member
בריתני, אני סוגדת לך!../images/Emo118.gif

איזה שאווהההה אוף, את גורמת לי לרצות סימס. יש לי את כל הסימס שיצאו חוץ מסופרסטאר, ואף אחד מהם לא עולה במחשב שלי. האו נייס. -_-

מלאכית16

New member
ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif:-ג../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אין כמו השניצל.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה היה ממש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל ממש ממש ענק!!
אהבתי את זה
בעיקר כי הופעתי שם

shloompi

New member
אני סוגדת! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

ענק!!!!

למעלה