שלום יש לי פקינז

Tortia

New member
שלום יש לי פקינז

בן 3.5 או 4 יפיוף ממש אבל הוא מנשיר ברמות מטורפות הוא גר בחוץ יש לנו בית פרטי עם 2 חצרות אמרו לי לספר אותו אבל אנחנו לא רוצים מה אפשר לעשות? ויש לי עוד שאלה. יש לו קטרט בעין שמאל איך אפשר לטפל לו בזה?

Sweet Fantasy

New member
לא נראה לי שאפשר לטפל בקטרט

בקשר לשיער, הדרך היחידה חוץ מתספורת היא הברשה יום יומית.

גן חיות

New member
תגובות

שיער:להבריש. עוד ועוד ועוד. למה הוא חי בחוץ???אין מקום בבית לכלב קטן כזה? קטרקט - פנה לווטרינר, רצוי מומחה עיניים(לשמל, ד"ר חווי צרפתי מיהוד). יש טיפולים לקטרקט, בדיוק כמו אצל בני אדם.

התשובות טובות

אבל השאלה הכי חשובה - מי אבחן את הקטרקט? אם יש חשד לזה, מאד חשוב לגשת לוטרינר. מנסיוני - ברוב המקרים מדובר למעשה בבעיה בקרנית, וזה הרבה יותר דחוף ומצד שני הרבה יותר קל לטיפול.

Tortia

New member
אני אבחנתי =| ועוד כמה אנשים

אולי זה בעיה בקרנית יש לך מושג כמה עולה לטפל בזהה מה טווח המחירים?

C H 4

New member
יותר זול ויותר נעים מעקירת עין

כשהמצב כבר בלתי הפיך

ella100

New member
C H 4,תוכלי להסביר את מה שכתבת?

מי אמר שקטרקט לא מטופל מסתיים בעקירת עין? עיוורון,כן עקירה-לא הבנתי מאיפה זה בא.

C H 4

New member
לא קטרקט

עד כמה שאני יודעת לפקינזים יש בעיות עם הקרנית וזה יכול להדרדר עד כדי התנתקות שלה מהעין או משהו כזה, שזה מאוד כואב ובלתי הפיך ואז הפתרון הוא עקירת עין. אולי הידע שלי מיושן או לא מדוייק, ואם כן אני מתנצלת על ההטעיה.

ella100

New member
C H 4

את צודקת בכך שמבנה העין הבולט של הפקינזים הופך אותם לרגישים /פגיעים בעיניים באמת אין להם את ההגנה שיש לעין רגילה.

ל"ד"ר" טורטיה ושאר חברי הסגל שאיבחנו

את הקטרקט או ...אולי בעיה בקרנית או או או.... לגשת לרופא אמיתי טוב יותר מאשר לעשות מסיבת תה לבובות ברבי. קחי את הכלב לוטרינר בחייך,שלמי עבור ביקור וקבלי את כל האינפורמציה.

חברה חברה רק רגע

לא צריך להיות כאלה אגרסיביים נכון שהשורה התחתונה היא שצריך להגיע לוטרינר, אבל לא נראה לי שהגישה הצינית תעזור כאן

ella100

New member
לא מספיק "רופא אמיתי"

כן צריך וטרינר שבאמת מודה ומבין בבעיות עיניים. לא כולם מבינים לא כולם מוכנים להודות שלא מבינים בבעיות עיניים.

r i p l y

New member
כדאי שתכניסי אותו הביתה....!

א -את לא פוחדת ש הוא ילך לכביש וכזה כלב קטן לא רואים בחושך וגם לא באור ביום לעיתים ב- החמוד הזה שלא לדבר על יפיוף... יכול להיגנב... ג- ללכת אחרי הכלבה של השכנים ולשכוח לחזור לזמן מה... ד- ועוד הרבה סכנות לא נעימות. ובעיקר למה לשים כלב כזה עדין בחוץ ועוד אחד שלא רואה בעין אחת????.... תחשבי על זה.... מקווה שתכניסי אותו... אם תברישי אותו יום כן יום לא או אפילו כמה פעמיםבשבוע אז לא תהיה נשירה מסיבית. ויש גם גלגלת מדבק שאפשר לאסוף שיער עדף מבגדים וכו

Tortia

New member
RIPLY כנס כנס בקשה

למה שהוא ילך לכביש? ואם כבר אנשים מתלהמים פה אז גם אני אני גרה בבית ענק (קוטג') עם שתי חצרות ענקיות דשא ועצים והוא גר בתנאים יותר טובים מהמון אנשים אף אחד לא יגנוב אותו השערים בחצר גם הקדמית וגם האחורית נסגרים אוטמטית ונפתחים רק עם קוד ואני לא אכניס אותו לבית שכל הבית יהיה שערות וריח מסריח וכל הצינים למינהם .. עזבו אני לא אענה לכם.

ella100

New member
Tortia -על מה את מדברת?איזה ריח מסריח?

אם כלב כזה קטן משיר המון שערות ומסריח- אז הוא לא מטופל נכון. לא צריך לסריח והברשה יומיומית תזונה נכונה אמורים למנוע נשירה. ובכל הבית הענק הזה שלך-אין פינה שהוא יוכל להיות בה ואין צורך או חובה שיסתובב בכל הבית. ואם מצבך הכלכלי לא רע (הבית הענק,השערים האוטומטיים)-מדוע הכלב באמת לא ראה וטרינר טוב? לא רק בקשר לקטרקט אלא בקשר לנשירה וסרחון? מוזר לי ענין הסרחון. יש לי כלב בגודל שהפקינז שלך הוא ראש וחצי של הכלב שלי ואני יכולה להגיד בבטחון מוחלט שאין ממנו ריח ובטח לא סירחון. האם כלבך מטופל נגד פרעושים ,קרציות ותולעים? זה בסיסי-אני מקווה שאת יודעת.

דר מלצר

New member
טיפול בקטרקט וטיפוח

לגבי השיער - פשוט להבריש... לגבי הקטרקט ישנו טיפול ניתוחי אך הוא לא מומלץ אילא אם לכלב יש בעיות להסתדר בבית. ד"ר מלצר

ella100

New member
ד"ר מלצר-אהבתי את הנסוח של המטרות שלכם

וגם את ההדגשה של מענה בחירום.

למעלה