שלום, יש לי מכשיר MIO 169

toltol03

New member
שלום, יש לי מכשיר MIO 169

שלום חבר שלי קנה לי ליום הולדת מכשיר MIO169
אני מאושרת ! אני לא יודעת כמעט כלום על המכשיר והייתי שמחה עם תסבירו לי אליו קצת.. אני כמובן לומדת עליו כל פעם שאני נוגעת בו משהו חדש ..אבל אשמח לדעת מה הוא יכול לעשות ..ואפילו גם פרטים טכנים על המכשיר . אני גם רוצה לשאול איך אפשר לכבות את המכשיר לגמרי (כדי לא לבזבז סוללה ועוד) ?? יש כפתור כיבוי במקשים אבל עדין המכשיר נדלק בקלות שאני אפילו נוגעת לו במסך עם הציפורנים או לוחצת בטעות על אחד המקשים.. איזה כרטיס זיכרון אתם ממליצים לי לקנות ואיזה נרתיק אתם ממליצה -נרתיק שיגן על המכשיר ושהמקשים לא ילחצו לי כשהוא בתיק.. מאיפה אפשר להוריד תוכנות משחקים סקינים ועוד ...(אבל רק בחינם) אהה.. מאיפה אפשר להוריד עברית למכשיר בחינם גם? אשמח מאוד לעזרה שלכם ..

toltol03

New member
אף אחד לא יודע על המכשיר הזה?

תוכנות חינמיות מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד?

BravoMan

Active member
קצת סבלנות

קודם כל תתחדשי! אני מציעה שתבקרי באתר WWW.PDACE.COM יש שם סקירות מאמרים הסברים (הכל בעברית). ולשאלותיך היותר ספציפיות: 1) אם מכבים לגמרי את המכשיר כל המידע והתוכנות נמחקות, אותו דבר אם נגמרת הסוללה. מה שכן איפושהו בהגדרות (לא זוכר כרגע איפה בדיוק) יש אופציה שהוא לא ידלק אלא אם לוחצים על כפתור הכיבוי. 2) אין עברית חינם. באשר למשחקים וכו יש כמה אתרים (שאגב גם הם מוזכרים בPDACE): WWW.POCKETPCFFREEWARE.COM WWW.POCKETPCTHEMES.COM WWW.FREECABS.DE 3) אני לא מכיר נרתיקים למכשיר הזה ספציפית אבל בעיקרון נרתיק עור יותר נוח מאלומיניום ומספק הגנה מספקת (כל עוד לא דורסים את המכשיר עם האוטו)* לגבי כרטיס זכרון, היות והמהירות לא ממש משנה בפוקט כל כרטיס יספיק (לא יותר מ2GB) אבל כדאי לקנות משהו מבית טוב כמו SANDISK, KINGSTON וכו'. *הדע על הנרתיק היא שלי בלבד. כל משתמש בוחר מה שנוח לו.

toltol03

New member
ואוו תודה ! :)

אני לא ידעתי מקיומו של האתר הזה - WWW.PDACE.COM הוא יעזור לי מאוד ..אני מסתכלת בו עכשיו תודה רבה לך על התשובה המפורטת שלך

למעלה