שלום יש לי לי שאלה

slyu1984

New member
שלום יש לי לי שאלה

במהלך ועקב השירות נצבאי הוחמר המצב שלי בכתף-פריקות כתף עברתי ניתוח בכתף בצבא הגשתי בקשה לזכאות לנכות וטפול רפואי מהצבא מה אני אמור לקבל מהצבא במידה והבקשה מאושרת?

עָנת

New member
slyu1984 שלום ../images/Emo39.gif

במידה ובקשתך תאושר,דהיינו תוכר כנכה צה"ל,תקבל זכויות והטבות בהתאם לאחוזים שנקבעו+סעיפיי הנכות.
.

slyu1984

New member
טוב תודה עוד משהו

היום אני בהליך שיקום שהחל בצבא מיד לאחר הניתוח ועכשיו אני ממשיך אותו דרך קופת חולים אז בכל זאת אם התביעה שהגשתי לא תאושר -עדיין הצבא צריך לדאוג לי לטיפול רפואי? ואם אני רוצה לערער על ההחלטה יש זמן מסויים לזה ? אני קצת מבולבל עם עצמי בקטע הזה של התביעה למשהב"ט ! כי כרגע אני על פרופיל 24 זמני שנגמר עוד כמה חודשים אני כרגע לא עובד גם כי אני מחכה לתשובה בקשר לתביעה וגם כי אסור לי לעבוד -ובקשר לזה האם עלי כבר עכשיו לפנות לביטוח לאומי או לחכות עד לקבלת התשובות ממשהב"ט? תודה.

עָנת

New member
כל עוד יש הכרה ממשרד הביטחון

ניתן לקבל טיפול רפואי/הטבות/זכויות בגין הנכות(ע"פ האחוזים+סעיפיי ליקויים כמובן). מקווה שהתביעה שהגשת תאושר
,ואם חלילה לא תאושר,באפשרותך להגיש ערעור על החלטת הועדה,(אם אני לא טועה,מקסימום 45 יום לאחר החלטת הועדה(כבר הולכת לוודות את זה) לדעתי לא כדאי לך לפנות לביטוח לאומי.

slyu1984

New member
OK

אני עוד לא פניתי לביטוח לאומי ומחכה בינתיים לתשובה ממשרד הביטחון -יהיה טוב אני מקוה!

למעלה