שלום, יש לי כמה שאלות...

מימיל

New member
שלום, יש לי כמה שאלות...

שלום. לא יודעת אם מישהו זוכר אותי, ובמידה ולא- הרחבתם לי את העולם המוסיקלי בהמון רק שתדעו. לממיטב הבנתי הרוק המתקדם מתחלק לכל מני סוגים, הייתי מאד מעוניינת להפתח עד כמה שאפשר לכל סוגי הפרוג רוק, אז אילו המלצות יש לכם לגביי הסגנונות הבאים (אלו שהכי מעניינים אותי) ?: פולק פרוג- פרוג סימפוני- פרוג פסיכודאלי- בעיקר השניים הראשונים... המון תודה :) ועוד דבר, לאיזה סגנונות שייכות הלהקות הבאות?- ג'טרו טאל, פינק פלויד, ג'נסיס, קאמל, קינג קרימזון, המודי בלוז (מדובר על האלבום הספציפי- (days of future passed, ג'נטל ג'יאנט וגירפון? תודה רבה.

B a z a

New member
יש את כל התשובות בפרוגארכיבז:

http://www.progarchives.com האמת שקינג קרימזון וג'נטל ג'יאנט היו שייכים לפרוג הסימפוני באתר והעבירו אותם לקטגוריית ה- art rock. אבל זה לא חשוב, ההגדרות מאוד מבלבלות ולא תמיד מדויקות. לגבי ההמלצות: פרוג-פולק: לפי הרשימה את מכירה את ג'טרו טאל וגריפון. להקה מומלצת נוספת בתחום היא Strawbs, שהאלבומים הטובים ביותר שלה, לדעתי, הם From the witchwood ו- Grave new world. פרוג סימפוני - יש כ"כ הרבה, קשה לתת המלצות, אם תגידי מה אהבת יותר ומה פחות ממה ששמעת, אפשר יהיה לעזור לך יותר.

למעלה