שלום יש לי כמה שאלות:

unframed

New member
שלום יש לי כמה שאלות:

1.יש לי עסק בהתחלה קיבלתי BAD REVIEW , עכשיו הוא כבר RANK:10 אבל עדיין לא בא לי האיש שכותב את הREVIEW. יש אפשרות לגרום לו לבוא? האם הוא יבוא בכלל? או שהלך עליי? 2.יש לי סימס H&M יש אפשרות לעשות שם תצוגת אופנה? מה חדש שם בעצם חוץ מכמה חפצים ובגדים? 3.האם יש אפשרות לעצור את הגדילה באוניברסיטה? הסים שלי סיים את הסמסטר ועכשיו נשאר לו קצת זמן חופשי לפני שהוא עוזב את האוניברסיטה, ניסיתי לעשות AGING OFF עם CTRL ALT DEL אבל הזמן ממשיך לזוז אצלו.. מה עושים? תודה מראש :)

עונה

1. אף פעם אי אפשר לדעת מתי הוא יבוא. הוא יכול להופיע ביום הראשון שאת פותחת את העסק שלך, והוא יכול להופיע אחרי שנה..
מה שבטוח - הוא לא יבוא פעמיים. אז אם כבר קיבלת ביקורת רעה - הפתרון זה לפתוח עסק חדש ולהתייחס לכל אחד שנכנס לחנות בכפפות של משי. 2. אין לי מושג. אין לי H&M 3. אין אפשרות לעצור את הזמן באוניברסיטה. הצ'יט לא עובד בתקופה הזו.

unframed

New member
אז מה טוב בעצם בחבילה הזו?..

הבגדים שם דיי מכוערים וכמה חפצים שטותיים.. \:

תומר 10

New member
אז אי אפשרק לעשות תצוגת אופנה?../images/Emo216.gif

אז למה על המאחורה (נראהלי) מצוייר תצוגת אופנה?

זה לא בדיוק תצוגת אופנה, אבל דומה

נכון אפשר לעשות מסלול כזה? אז לפי מה שכתבו פעם (לא זוכרת איפה) את פשוט אומרת לסימית שלך שתלך לקצה אחד של המסלול, ואז תלך חזרה לקצה השני..אבל זה לא בדיוק תצוגת אופנה שאת ממש יכולה לקרוא לה ככה...זה הכי קרוב שיש..):

or19951

New member
לא נכון!../images/Emo163.gif

בעסק שלי באו כתבים לפחות שלוש פעמים!

למעלה