שלום יש לי התלבטות

tooti7

New member
שלום יש לי התלבטות

רציתי לספר משהו שמציק לי מאוד שיושב לי בבטן ובראש הרבה זמן בעבר הרחוק היה ביני לבין אחי קטע מיני הייתי אז ילדה בת 9 ,10 כיום אני בת 24 הוא יותר גדול ממני בכמה שנים , עבר הרבה זמן מאז ולא חשבתי על זה ממש בשנים הראשונות אחרי שזה קרה כי לא ידעתי ולא חשבתי שקרה משהו שלא טוב ונכון שיקרה הוא הציע לי ואני הלכתי אחריו ,אבל שמרתי על זה בסודהוא אמר לי לא לספר את זה וגם הבנתי שלא וככל שעבר הזמן הבנתי שאסור לספר את זה זה לא נעים, בגיל גדול יותר בערך 15 זה ממש התחיל לעלות לי שוב לראש ולא ידעתי ממש מה לעשות עם זה חשבתי על זה אך לא סיפרתי לאיש ,עם השנים ובמיוחד בשנתיים האחרונות אני כל הזמן חושבת על זה למרות שלא היה שם משהו שכאב לי ולא היו שם יותר מדי אילוצים ,אני חושבת על זה ולא יודעת אם זה כזה נורא ,אבל התחלתי לחשוב שיכול להיות שבגלל זה התביישתי הרבה שנים והייתי טיפה חסרת ביטחון כי הייתי צריכה להסתיר סוד משהו שבגילי בכלל לא חווים ,ולא יכולתי לספר את זה לחברות שלי או משהו כזה כיום גם אני לא יכולה לספר את זה לאיש חוץ מלפסיכולוג או משהו כזה כי זה לא נעים לי לספר את זה וזה עניין משפחתי שאני בטח לא אספר אותו במשפחה ,מאוד כואבת לי העובדה שאני צריכה לשמור את זה בסוד מהורי ומאחיותי ,ומזה שאני גם לא יכולה לדבר איתו על זה כי זה משהו שלא מדברים עליו בכלל , התחלתי לחשוב שאני לא מצליחה להסתדר עם גברים ולא יכולה להתאהב באף אחד וגם אף פעם לא התאהבתי במשהו אני חושבת שאני נוטה יותר לצד השני של נשים כי שם יצא לי להרגיש ולחוות הרגשה של התאהבות למישהי ,אני ממש מתלבטת לגבי המיניות שלי וזה גורם לי להיות לא שייכת לא לכאן ולא לשם אני פחות רוצה קשר עם אנשים בא לי להיסגר עם עצמי אני מרגישה שאני לא יכולה לדבר עם גברים כי אין לי עניין איתם ואם הם ירצו בי או יתעניינו בי זה מלחיץ אותי ,כל קשר רציני עכשיו מלחיץ אותי כי אני לא רוצה קשר כרגע בזמן שאני חושבת על זה שאין לי עניין בגברים ובזמן שיש לי רגשות למשהי . כל קשר שהיה לי בזמן האחרום פשוט ניתקתי והרחקתי כי פחדתי שירצו יותר ואני לא בעניין של יותר ,אין לי משהו ריגשי לגברים ולא היה לי אך משהו מיני י שאולי קצת ,וגם זה לא בטוח . אני לא יודעת מה לעשות חברה שלי שממש לא מחבבת לסביות לא מבינה למה אני לא יוצאת ולא רוצה קשר עם מישהו ,היא ממש רוצה ואותי זה מתסכל לראות אותה רוצה כל כך ואותי לא וגם מלחיץ אותי שהיא ממש נגעלת מלסביות ושהיא תדע שיש לי נטיות כאלה לכן לא סיפרתי לה כלום אבל זה מרחיק בינינו ואני ביום יום רואה אותה ,כיוון שכל הבנות סביבי מאוד רוצות קשר עם גברים ואני כרגע לא או לא בדיוק זה זה מדכא מאוד כל הלחץ הזה גם מסביב שידעו או לא ידעו . אין לי מושג אם כל העניין הזה קשור למה שהיה לי בעבר ,אבל זה מה שקורה כרגע ,אני מאוד רוצה לדבר עם אחי על זה אבל אני יודעת שאני לא יכולה זה נושא מאוד רגיש ואני גם לא יכולה לדבר על זה עם אף אחד במשפחה כמו שאמרתי , זה מדכא גם כן ויש בי כעס לאחי ורגשות מעורבים כי הוא אחי התרחקתי ממנו מאוד בגלל כל השנאה והכעסים ומצד שני אני יודעת שהוא לא יודע בדיוק מה אני חושבת ומה קורה לי או למה אני מתנהגת כך ,אני לא חושבת שהוא חושב על זה שזה בגלל מה שקרה בעבר אני כמעט בטוחה שהוא זוכר את זה כי אני זוכרת גם אבל הוא לא מתייחס לזה כמו שאני מתייחסת הוא לא נפגע מזה הוא לא יודע גם עד כמה אני ניפגעתי מזה . אז מה לעשות לדבר איתו זה ממש קשה וממש לא מתאים עכשיו כי הוא עוד מעט מתחתן ואני לא רוצה להכניס עניינים קשים אבל מצד שני כולי אכולה מבפנים עליו והוא אפילו לא יודע למה ולמה התרחקנו ,מה עושים ? תייעצו לי בבקשה !אני מדוכאת מכל העניין הזה .

גרא.

New member
tooti7,את מעלה כאן שתי בעיות שיש כנראה קשר

ביניהן.ראשית לגבי הקשר הבין הפגיעה המינית הטראומטית כנראה שחווית בעבר,שלא טופלה בזמנו,וכעת את סובלת כנראה מפוסט טראומה.שנית,זו בעיית המגדר שלך,הגדרת הזהות המינית שלך,שוב,אין קשר חד חד ערכי בין הטראומה שחווית לבין ההתלבטות בזהות המינית.בכל מקרה,הבעיות הללו לא יפתרו מעצמן, ולכן כדאי מאד שתחשבי על טפול גם בכיוון התמודדות עם הפגיעה המינית,שאת עקבותיה את חשה כיום ביתר שאת,ולשם כך כדא לך לפנות למרכז לנפגעות תקיפה מינית טל' 1202 ,לפחות לייעוץ והכוונה.ומאידך,כדאי שתפני למטפל/ת שהתמחה בטיפול בהתלבטויות שלך לגבי המגדר שלך,ונטיותייך המיניות.

tooti7

New member
שלום תודה על התגובה והעיצה

אני הולכת לטיפול פסיכולוגי פעמיים שלוש בחודש לפעמים פחות יוצא לי לא יצא לי להגיע לטיפול כבר איזה שבועיים שלוש ועכשיו כשאני בבית חוזרת הביתה , אני מרגישה את ההרגשה הרעה הזאת כשאני צריכה להיות ליד אחי ליד המשפחה זה קצת קשה לי כשאני חושבת על הדבר הזה כל העניין הזה שהוא לא יודע מה אני חושבת ושאני מראה ריחוק והוא לא יודע למה? לא כ"כ טוב לי עם זה וכשאני מדברת איתו ואנחנו מגיעים למשהו של דיבור אני מתרחקת מפחדת גם שנגיע לשיחה הזאת כי אנ ירוצה לדבר אבל מפחדת מהתגובה שלו ממה שהוא יגיד אח"כ ומה הוא יעשה איך הוא יקבל את זה שזה לא יהיה כבד מדי ומשהו קשה לספוג וגם ככה זה ישאר בסוד בינינו כי אני לא אוכל לספר לאחרים אז אם הוא יקח את זה קשה יהיה בינינו יותר ריחוק ויהיה לי עדיין סוד להסתיר ויהיה לי גם קשה הריחוק ושאף אחד לא יודע למה יש את הריחוק הזה וכשישאלו לא אוכל לענות ממש שבעצם זה מה שקורה בערך עכשיו ,אבל אחרי שיחה כזאת יכול להיות אולי יותר גרוע ,וחוץ כמו שאמרתי זה לא מתאים לדבר על זה בזמן הקרוב . עוד בעיה בקשר לפסיכולוגית היא גם שאני לא מרגישה כ"כ פתוח איתה כדי לספר לה ממש דברים אינטימים עליי ועל המחשבות, הפנטזיות המשיכה המינית לנשים והמשיכה לגברים קצת בצד המיני ומה שקשור למיניות אני לא מרגישה שזה פתוח ממש מהצד שלה וזה מוביל אותי להיסגר בצד שלי .

גרא.

New member
tooti7,אם אינך מרגישה מספיק פתוחה וזורמת עם

הפסיכולוגית שלך,להתמקד בנושאים שתארת,יש מקום לדבר איתה על כך.יתכן שהמסקנה תהיה שכדאי לך להחליף את המטפלת שלך לכזאת שאצלה תחושי יותר נינוחה,פתוחה ומסוגלת לשתף. יתכן שהיא תמליץ לך להפגש עם סקסולוגית או לחילופין עם עו"ס קלינית המתמחה בתחומי המגדר וזהות מינית.הכל מקרה תוכלי לדבר על רגשותייך עם החבר לך,רק אחרי שתביני,ותהיי שלמה עם התחושות והנטיות שלך.

למעלה