שלום יש לי בעייה

שלום יש לי בעייה

אז ככה אתמול יש לי ידיד ממש טוב שהוא ואני ממש חברים טובים בלי עיין רעה עכשיו ידיד שלי הכיר משהו עכשיו זה שהוא הכיר חמוד כזה עכשיו ידיד שלי אמר לי שהוא לא עושה שטוית וכזה טוב אז אתמול החזרנו את הידיד של חבר טוב שלי עכשיו הייתי בשוק ראיתי את חבר טוב שלי מנשק אותה בפה ועכשיו חבר ולא יודע למה זה עשה לי משהו אני מקנה לחבר טוב שלי מה אני עושה ?? אני לא יכול אני ניהיה קני לחבר טוב שלי ??? :(((((((

2יי2י 17

New member
אההה...פסדר מנשמע?!?!?!

תשמע מאמי, או שתלמד לכתוב...או......שזאת בעיה תשמע! לא הבנתי את התחביר במשפט...! תנסה שוב. ואם אתה נעשה קנאי לחבר הכי טוב שלך כנראה שאו שאתה רוצה שגם לך יהיה מישהו\י...או שאתה פשוט רוצה אותו לעצמך..

LoveGod

New member
וואוו רגע!! קח נשימה!

בוא נרגע רגע!!.. אני בטוח שכשכתבת את זה היית בטוח שהכל מובן...והבנת מה כתבת!! אבל אני בטוח שגם היית מלא רגשות כשכתבת את זה.. אז קבל טיפ קטן...לא כותבים משו כמו שאומרים את זה בעל פה..בשביל זה מפרידים בין הבעה בעל פה ולהבעה בכתב!! ועכשיו לבעיה שלך... אם הבנתי נכון ובקיצור...אתה מקנא בחבר הטוב שלך... כי יש לו חברה.. והוא נישק אותה... וזה עשה לך רע בלב שהוא מנשק אותה ולא אותך..נכון?!? אממ אין הרבה מה לעשות עם זה כי...זה רמז גס מאוד לגבי מה הנטיות שלו... ועוד טיפ ענקי ממני ומהניסיון המר שלי...אל!!!תתאהב!!!!!בחברים!!!!הקרובים!!!שלך!!!! אל תחשוב עליהם ככה...זה רק יהרוס לך את הקשר איתם! מקווה שעזרתי..

א.........

אני לא רואה כאן איזו שהיא בעיה ממש. לחבר טוב שלך יש משו עם הילד ההוא אז אתה מקנא. זה רגש מאוד אנושי מה לעשות. תנסה לא לקנא... אבל יש משהו מוזר פה, אם הוא אמר לך שהוא מבטיח לא לעשות שטויות, אז זה אומר שיש לו משו אליך יענו הוא מבטיח לא לבגוד בך...לא ככה? -חלק דיברו כאן על בחורה, והוא לא הזכיר שום בחורה בהודעה הלא ממש מובנת הזאת.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נמ נמ נמ

ממה שהבנתי.. מישהו נישק את החבר הכי טוב שלך ואתה מקנא יש שלושה אפשרויות או שאתה מקנא כי אתה רוצה אותו או איתו משהו או שאתה מרגיש רכושניות קלה אליו כי הוא החבר הכי טוב או שאתה גם רוצה כבר קשר או מגע וקשה לך לראות שלו יש ולך אין.. מה עושים? בעקרון אין הרבה מה לעשות חוצ מלשבת עם עצמך ולנסות ראשית כל מאיפה זה נובע ולאחר שתבין מאיפה זה נובע תוכל לטפל בזה כמה שיתאפשר. בהצלחה.

למעלה