שלום יש לי בעיה...

יהוית

New member
שלום יש לי בעיה...

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה... אוקיי נתחיל בזה שהכרתי ילדה לפניי שלושה שבועות בערך, נפגשנו כמה חברה בבית של מישהו וכל אחד הזמין את מי שהוא רוצה... בקיצור אני לא הכרתי אחת מהילדות שם ונדלקתי עליה ישר שראיתי אותה... אחרי הערב הזה התחלנו יותר להתקרב דיברנו בטלפון כמה פעמים ואנחנו מדברים הרבה באיי סי קיו אפשר להגיד שאנחנו כבד דיי ידידים אבל אני דיי דלוק עליה ואני רוצה קצת יותר להתקדם עם הקשר הזה ואפילו שנהיה חברים. אבל אני דיי תקוע ולא יודע מה לעשות. אנא עזרו לי ותנו עצות כמה שיותר!... תודה רבה!

nobodys girl

New member
אני חושבת..

שככל שיעבור יותר זמן תהיו יותר מדי ידידים מכדי להפוך פתאום למשהו אחר... תתחיל לפלרטט איתה- כמה היא מתוקה כמה היא חמודה איך בא לך לתת לה נשיקה או חיבוק דברים כאלה היא תבין את הרמז מהר

יהוית

New member
אבל מה את

מגדירה יותר מדי ידידים? ואגב אני חבר טוב של אח שלה זה יכול לעזור במשהו?

nobodys girl

New member
יותר מדי..

שהיא תראה בך אח גדול ששומר עליה שתדע את כל הסודות הקטנים שלה שתהפוך לבקיא מדי במלתחה שלה דברים כאלה...

יהוית

New member
אוקיי...

אגב כבר אמרתי שאח שלה חבר טוב שלי... אז ביום שלישי אני הולך אליו אחרי הביה"ס... (זה ביה"ס אזורי) זה יכול לעזור לי במשהו אולי? תודה...

poohgirl

New member
אני מסכימה פה עם כולם

אני חושבת שכולם פה צודקים!!!!!!! דרך אגב אני אשמח אם תקראו לי מריצהההההההההה!!!!! בתודה מראש אני!!

למעלה