שלום,יש לי בעיה ב Family Tree Maker

megahertz

New member
שלום,יש לי בעיה ב Family Tree Maker

ברשותי גרסה ישנה מאוד (3.4) של התוכנה, ועליה (ועל מחשב עם Win 98) נכתבו הרבה מאוד היסטוריה משפחתית. ניסיתי להתקין עליו את התוכנה מחדש, בשביל לפתוח את הקבצים, אבל הדיסקט הראשון לא עובד, ולכן אני לא יכול להתקין את התוכנה. אני אשמח לקבל הצעות לגבי איך לפתוח את הקבצים ואולי אפילו לערוך אותם. בתודה, ערן.

חייםלוי

Member
מנהל
אותה בעיה. קיבלנו את התוכנה בספריה

והייתי אמור להתקין אותה. לא מצאתי איפה קובץ ההתקנה. לצערי הרב לא הצלחתי להתקין אותה.

yehudad

New member
מספר עצות:

אם אתה רוצה להמשיך ולערוך את העץ עומדות בפניך מספר אפשרויות: 1. לרכוש גירסה מתקדמת יותר של FTM (ואז אני מניח שלא תהיה לך בעיה לפתוח קבצים ישנים יותר) 2. למצוא תוכנה אחרת לעבודה (חינמית או בתשלום). במקרה כזה עליך למצוא מישהו שיש לו FTM בגירסה דומה או מתקדמת יותר, ולבקש ממנו לייצא את המידע לקובץ GRDCOM אותו תפתח בתוכנה החדשה.

megahertz

New member
וואלה תודה על העצות חבר'ה אני

הולך לנסות את זה דרך הArchive Viewer בקרוב (היו לי בעיות עם המחשב), ואם לא ילך ננסה משהו אחר. הלכתי למישהו עם גירסת 2005 עם הקבצים (FBC,*.FBW.* וגם GED.*), אבל לא הצלחנו לפתוח אותם בשום צורה.

הלני

New member
אוי ווי....אני בונה על כך שאחרי

שאתקין את FTM2005 אוכל להעלות עליו את קובצי הגיבוי מגרסה 6.0. זקוקה להכנה נפשית: האם זה אפשרי/בלתי אפשרי? הלני

yehudad

New member
כל תוכנה אמורה "לדעת" לפתוח קובץ

מגירסה מוקדמת יותר. יתכן שאם הגירסה היא יותר מדי מוקדמת קיימת בעייה. אני מניח שאם תפנה לתמיכה של FTM הם יסייעו בהמרת העץ (כמובן אם הקובץ המקורי לא פגום). אגב ב-FTM2005 העץ נשמר בקובץ בעל סיומת FTW, כך שאולי לא לקחת את הקובץ הנכון

למעלה