זה עד כדי כך יפריע?
W Weird Eyal New member 10/11/02 #45 לצערי כן..... יהיה דיי הרבה עור עודף... היה סרט דוקומנטרי על אישה ששקלה 232 קילו והיום אחרי הניתוח היא שוקלת 70 קילו אבל......יש לה 8 קילו עור עודף.... לי לא יהיה 8 קילו ואולי אפילו לא קילו אבל זה יפריע מאוד
לצערי כן..... יהיה דיי הרבה עור עודף... היה סרט דוקומנטרי על אישה ששקלה 232 קילו והיום אחרי הניתוח היא שוקלת 70 קילו אבל......יש לה 8 קילו עור עודף.... לי לא יהיה 8 קילו ואולי אפילו לא קילו אבל זה יפריע מאוד
W Weird Eyal New member 10/11/02 #47 ממש לא מורידים כאן.מיישרים שם.... צלקות יהיו וכאבים יהיו אבל מאיפה יהיו עשרים וחמש אלף שקל אני לא יודע
ממש לא מורידים כאן.מיישרים שם.... צלקות יהיו וכאבים יהיו אבל מאיפה יהיו עשרים וחמש אלף שקל אני לא יודע
W Weird Eyal New member 10/11/02 #49 עדיפות ראשונה שלי עכשיו זה לשמור כסף בצד ולהשכיר דירה בחודש יוני יחד עם רינה ואני עדיין לא עובד אז איין ממש מה לשים בצד לצערי......
עדיפות ראשונה שלי עכשיו זה לשמור כסף בצד ולהשכיר דירה בחודש יוני יחד עם רינה ואני עדיין לא עובד אז איין ממש מה לשים בצד לצערי......
G GALI02 New member 10/11/02 #50 יש סדרי עדיפויות. ודירה זה באמת צריך להיות בעדיפות ראשונה. ועבודה אתה תמצא בסוף
W Weird Eyal New member 10/11/02 #51 לא הדירה היא העדיפות.. רינה היא העדיפות הראשונה שלי....... היא אצלי מלכה ואני נותן לה כל מה שהיא רק רוצה... וכל מה שהיא רוצה זה אהבה וזה אני נותן הכי הרבה שאני יכול.....
לא הדירה היא העדיפות.. רינה היא העדיפות הראשונה שלי....... היא אצלי מלכה ואני נותן לה כל מה שהיא רק רוצה... וכל מה שהיא רוצה זה אהבה וזה אני נותן הכי הרבה שאני יכול.....
G GALI02 New member 10/11/02 #52 זה מתחיל להישמע קצת כמו התחלה של שיר מזרחי ולפני שייתנפלו עליי כאן(או שלא) אין לי שום דבר נגדם-סתם לא אוהבת אותם במיוחד
זה מתחיל להישמע קצת כמו התחלה של שיר מזרחי ולפני שייתנפלו עליי כאן(או שלא) אין לי שום דבר נגדם-סתם לא אוהבת אותם במיוחד
W Weird Eyal New member 10/11/02 #53 חס וחלילה חומד מזרחית זה חרא!!!(סורי זה הטעם שלי) חוץ מזהר ארגוב... ואם היה לי כוח הייתי מעלה כאן את כל השירים שכתבתי לרינה.......
חס וחלילה חומד מזרחית זה חרא!!!(סורי זה הטעם שלי) חוץ מזהר ארגוב... ואם היה לי כוח הייתי מעלה כאן את כל השירים שכתבתי לרינה.......
W Weird Eyal New member 10/11/02 #55 אני כל כך מתגעגע אלייה... יום שישי זה יהיה שבועיים שלא ראיתי אותה...... אני הולך לחנוק אותה בחיבוקים ביום שישי
אני כל כך מתגעגע אלייה... יום שישי זה יהיה שבועיים שלא ראיתי אותה...... אני הולך לחנוק אותה בחיבוקים ביום שישי
W Weird Eyal New member 10/11/02 #39 אבל דוגרי..... ברגע שרינה מגיעה לחיפה כל הכאבים עוברים ואני מרגיש מצויין ואני מאושר מהחיים כאילו רק עכשיו זכיתי בחמישים מיליון בלוטו.....
אבל דוגרי..... ברגע שרינה מגיעה לחיפה כל הכאבים עוברים ואני מרגיש מצויין ואני מאושר מהחיים כאילו רק עכשיו זכיתי בחמישים מיליון בלוטו.....