שלום יקרים ויקרות

שלום יקרים ויקרות

אשמח לדעתכם המנוסה. אמא לבן שנתיים. לא הייתי חושדת בדבר. אך פנתה אלי הסייעת. משהו לא לגמרי ברור. לא תמיד מציית להוראות, לא משתתף בשיעורי תנועה. מצד שני משתתף בשיעורי מוסיקה, מאוד אוהב סיפורים, משחק יפה. בדרך כלל ליד הילדים ולא איתם אבל גם לדבריהם זה בסדר בשלב זה. עלי לציין שהסייעת האהובה עליו נעדרה לזמן רב ומאז שחזרה מתייחס אלי אחרת. כך הוא נוהג גם עם אביו בתקופות שנמצא מעט בבית, ו״סולח מהר״. עכשיו אתאר אותו. לדעתי תקשורתי מאוד מגיל מאוד צעיר. משחק יפה ופונקציונלי עם לגו, קוביות, מכוניות, לא מסדר בשורה לא משחק עם חלקים של צעצועים. משחק משחקי כאילו. מאכיל דובי עושה לו טובה, נותן לו לשת׳ות, גם ספונטנית וגם לפי בקשות שלי כמו תן לדובי עכשיו תן לאמא. כאילו מדבר בטלפון או אם אקח חפץ אחר ואעשה כאילו הוא טלפון יחקה אותי.משלים שירים, (מאוד מוסיקלי, תורשה מאבא ואמא וכך גם אחותו)אוהב מאוד סיפורים ומקשיב בקשב רב. אוצר המילים גדל בצורה יומיומית, והחלו צרופי מילים כולל פעלים. מבין לך שים את הצלחת בכיור. בוא לסלון, שב, תביא לי בבקשה את הנעליים. מצביע מגיל 10 חודשים, מראה תמונות כשמבקשים ממנו, משחק מדהים עם אחותו בת ה5. מעדיף אנשים קרובים על פני זרים. יכול לשחק משך זמן ארוך ומחפש אותנו כשרוצה להראות. צוחק, מבין הומור. מתפתח לפי הספר, חזק במוטוריקה, מתרעם כשלוקחים לו או לא קוראים לו ספר שהביא לי למשל, נרגע די מהר. כשחולה או מקבל מכה בא ומבקש לידיים. קשר עין קיים, תמיד מתאים לקונטקסט. לפעמים מסיט מבטלמשל כששר. כשהולך לגן למשל אני מנפנפת לו מהדירה והוא נשאר עם המבט עד לקומה שלא רואה אותי ומנופף לי בידו.תמיד תמיד מגיב לשמו. ועכשיו מה? האם יתכן שאני מפספסת משהו? כמובן שהכניסו אותי לחרדה, אבל לצערי אני כזו. מצד שני אני באמת לא מזהה דבר וחצי דבר. אשמח להארות, תודה מראש והמון הצלחה לכולם! מיכל

nirity1

New member
ממה שאת מתארת נשמע כמו התפתחות תקינה

תבקשי מהסייעת שתבהיר למה היא מתכוונת - שתביא דוגמאות. אם אתם עדיין חושדים תפנו להתפתחות הילד

דוגמאות

היא יכולה לבקש ממנו לבוא והוא מחייך חיוך ממזרי ולא בא. ובשיעורי תנועה לא עושה כלום. כאמור בשאר החוגים משתתף נפלא. אמרו שיש ימים טובים ופחות טובים. אנחנו לא חוששים כלל לכן לא פונים הלאה...

nirity1

New member
אני לא אשת מקצוע

אבל כשהבן שלי היה בגילו היו קוראים לו והוא לא היה מסתכל אפילו. החיוך הממזרי נשמע לי כמו שהוא יודע בדיוק מה הוא עושה ופשוט מנסה לבדוק גבולות. לגבי שיעורי תנועה צריך לבדוק למה הוא משתתף אולי פשוט זה לא מוצא חן בעיניו ? אולי את צריכה להתיעץ עם רופא ילדים ? לי נשמע בכל אופן כמו ילד בן שנתיים רגיל שמנסה לבדוק גבולות

schlomitsmile

Member
מנהל

TikvaBonneh

New member
מה שונה?

היא רואה שינוי אצלו, או שהיא רואה שהוא מתנהג בצורה שונה משאר הילדים בגילו?

הוא שונה

אומרים שאוליצעוד לא נפתח. זו השנה הראשונה שלו בגן. וגם על אחותו היו אומרים לי את אותו דבר

למעלה