שלום יקרות

איתנים3

New member
שלום יקרות../images/Emo140.gif

הפסקתי גלולות לפני שלושה חודשים, חודשיים קיבלתי מחזור כמו שעון, כל 28 ימים ותודה לאל ללא כאבים. עכשיו חודש שלישי ללא גלולות המחזור לא הגיע, נעלם לגמרי ללא תופעות טרום בכלל. בהתחלה חשבתי הריון אבל בעיקרון אין שום סיכוי כי בקושי היו יחסים.. (כואב מידי) וגם עשיתי בדיקות שתן פעמיים ואין כלום.. האם קרה למישהי שהמחזור פשוט לא רוצה לבוא?? האם יש הצעות? תודה לכולכן

זואילי

New member
תעשי בדיקת דם

וחוץ מבטא תבדקי גם את שאר ההורמונים לראות מה העניינים שם.

מעיין153

New member
אצלי המחזור היה סדיר לחלוטין

וברגע שהתחלתי את הטיפולים לא הגיע יותר המחזור רק עם כדורים אני מקבלת לצערי כרגע או לשמחתי כי יש לי אנדו ויש לי דיכוי עצמייייייייייייייייייייי מקווה שהכל יחזור לקדמותו כמה שיותר מהר

בהחלט יכול להיות

פשוט לא לחשוב על זה יותר מידי לעשות את הבידקות רק לוודא שהכל בסדר וזהו.

איתנים3

New member
תודה../images/Emo140.gif

עשיתי בדיקות דם, ממתינה לתוצאות. תודה רבה לכולכן

liats80

New member
something similar happened to me

Soriano said to me - try to get pregnant. The first month we tried my period didn't arrive... 4 (how embarrassing) tests later I was absolutely sure it was not a pregnancy. Went to the Dr (not Soriano) who suggested hormones or to simply wait. I can't take hormones so I waited. The period finally arrived at the 53rd day or so. I reckon it was psychological. My advice (if you are interested) is to wait a bit longer. If it happens again then go to the dr. and check your hormonal profile etc.

liats80

New member
actually you did the blood test../images/Emo52.gif

which I assume means you got your hormones checked so ignore my former msg

למעלה