שלום יקירי וחג שמח!

JamesNox

New member
שלום יקירי וחג שמח!

לא כתבתי הרבה זמן, אבל כן קראתי. הייתי צריך לרכז את כל האנרגיה שלי בגמילה. מה אני אגיד - עדיף להיות צעיר ונקי מקשיש ומכור. פעם שעברה שעברתי גמילה זה היה הרבה יותר קל. אבל החיים שלי היו יותר פשוטים אז. כמילותיו של המשורר האלמותי - "אמא, אני לא רוצה להגמל!". העולם כבד לי גם ככה. אבל אני לא נותן לעצמי לשכוח שמה שאני רוצה זה לא העיקר בחיים. שיש אנשים שאוהבים אותי והאושר שלהם תלוי בזה שאני אהיה נקי. וזו חתיכת מוטיבציה. אז רציתי להגיד לכולכם שאני אוהב אותכם, וחושב עליכם, גם אם אני לא כותב כל כך. וחג שמח! ג'יימס

yosef 30

New member
../images/Emo173.gif חג שמח משפחה יקרה |../images/Emo173.gif

חג שמח משפחה ייקרה שלי מקווה שכולכם הולכים לחגוג היום את החג בדברי חלב ומתיקה. חג שכולו לבן וכל טוב. אז שתפו אותנו היכן ועם מי אתם הולכים לחגוג את החג. ומאחל לך חג שמח.
שמות החג
חג השבועות:
וחג השבועות תעשה לך ביכורי קציר חיטים"
על שם שבעת השבועות שאנו סופרים החל מיום ראשון של חול המועד של פסח - יום הקרבת העומר, עד החג שבו מקריבים את שתי הלחם מבכורי קציר חיטים. אין בתורה לחג זה תאריך מסויים אלא קשור הוא לספירת העומר, ולאר שסיימנו לספור שבעה שבועות - ביום החמישים חל החג. יום הביכורים: וביום הביכורים בהקריבכם מנחה חדשה לה' בשבעתיכם, מקרא קדש יהיה לכם כל מלאת עבדה לא תעשו(במדבר כ'"ח) בחג השבועות הקריבו בבית המקדש את שתי הלחם מביכורי קציר חיטים, ומנחה זו נקראת "לחם ביכורים". ועל שם עונת הביכורים שמתחילה בחג השבועות, שמצוה על כל אחד להביא מביכורי פירות שבעת המינים מאדמתו. חג הקציר: וחג הקציר בכורי מעשיך אשר תזרע בשדה (שמות כ"ג) על שם עונת הקציר שחג השבועות חל בה. עצרת: שם זה נקרא בפי חכמינו זכרונם לברכה. וכתב הרמב"ן משום שחג זה הוא המשכו של חג הפסח, כשמיני עצרת של חג הסוכות, וימי ספירת העומר הם כחולו של מועד. כי עיקרה של יציאת מצרים היא קבלת התורה, ולא נשלמה מעלת ישראל ביציאת מצרים עד שיקבלו את התורה בחג השבועות.
מהלכות החג:
מצווה להסתפר ולהתרחץ ונוהגים לטבול במקוה טהרה, בערב החג.
מנקים ומכינים את הבית לכבוד החג, לןבשים בגדי חג ועורכים את השולחן.
מדליקים נרות לכבוד החג (כמו בשבת) ומברכים שתיי ברכות: "להדליק נר של יום טוב" - "ושהחיינו". הנוהגים להדליק נר נשמה בחגים שמזכירים בהם נשמות, ידליקו בערב החג.
הולכים לבית הכנסת לתפילת ערבית של חג (יש אומרים שבליל חג השבועות מתפללים לאחר צאת הכוכבים, משום שערב חג השבועות הינו היום האחרון לספירת העומר, ובספירת העומר נאמר: "תמימות תהיינה" שיהיו ימים שלמים ולכן ממתינים להתפלל ערבית כשנגמר היום באופן ודאי).
לאחר ששבים מבית הכנסת מקדשים על היין ואוכלים סעודת חג במאכלים משובחים. ביום החג לאחר ששבים מבית הכנסת מקדשים על היין ואוכלים סעודה כמו בערב. חג שמח
יוסף.

ג'יימס יקירי ../images/Emo24.gif

אני אוהבת אותך מאד, ואתה יודע את זה.
אני גאה בך מאד, ואתה יודע גם את זה. |האיש החושב של רודן|(נו מה אני אעשה שאין אייקון כזה :p ) אני חושבת עליך כל הזמן, ומאמינה בך. ג'יימסי, אני לא מסכימה איתך בנקודה אחת, מה שאתה רוצה הוא כן העיקר בחיים, וזה לא מנוגד למה שרוצים אלו שאוהבים אותך כל כך. פשוט הדרך ארוכה וקשה. מאד קשה. אתה יודע איפה למצוא אותי, ואתה יודע שאני תמיד אהיה שם בשבילך. תמיד. אוהבת מאד
איריס

../images/Emo171.gif חג שמח לכולם ../images/Emo171.gif

שכחתי . ג'יימס תמיד מצליח לבלבל אותי :p

בופיק

New member
חג שמח גיימס וכל החברה...

גיימס, אני שמחה שאתה מרכז את כל האנרגיה של בגמילה.... אני מבינה שזה לא דבר פשוט בכלל... אבל אתה אדם חזק
ולא סתם אני אומרת את זה, עשית המון בשביל המשפחה שלך בשביל הילדה בשביל בעלך.. אתה חזק ואני בטוחה שגם זה לא ישבור אותך
במיוחד כשיש לך את התמיכה שלהם... אנחנו לא שוכחים אותך כי אתה לא כתוב... וזה נורא כיף לעלות לפורום ולראות הודעות שלך ולשמוע על ההתקדמות שלך בגמילה
תמשיך בדרך הזאת, היא קשה וארוכה, אבל בסו תגיע למקום שאליו אתה שואף להיות... חיבוק ענק ממני אוהבת בופבוף

yosef 30

New member
ג'ימס ידידי הייקר ../images/Emo140.gif

אני כלכך גאה בך על כל מה שאתה עושה בחייך. אני גאה על האומץ שלך, על הכוח הפנימי שלך, עלכך שעם כל הבלאגן שיש בחייך אתה מסוגל לראות גם את האחר - זה מקסים בעיניי. אני מתאר לעצמי שזה לא קל מה שאתה עובר - ואני עוד יותר שמח שאתה לא לבד בהתמודדות שלך ושיש לך מוטיבציה להמשיך ולהיגמל למען עצמך ולמען האנשים היקרים שלך. אלפרד אדלר אמר "אם יש לאדם בשביל מה - הוא גם יימצא את האיך" (המשפט לא מדוייק אבל זו רוח הדברים). ונשמע שיש לך את הסיבה בשביל למה להיגמל ואני שומע בדריך שגם מצאת את האיך. חיבוק ענק ממני ידידי הייקר
וגם כשאתה לא כותב אתה עדיין חלק מהמשפחה הייקרה הזו. מאחל לך הרבה ביראות ואושר בחיים יוסף.

למעלה