שלום יקירות

אירית51

New member
שלום יקירות

לא הייתי כאן זמן רב,יש לי הרבה חדשות טובות נתחיל עםהפונדי שלי המתוקה איילת,היא בהריון!!!,מאז הלידה של שיר ורון היא נלחמה בשיניים להיות פונדקאית סבב שני אך הוועדה אטומה,היא נסתה הרבה זמן להכנס להריון אך משום מה לא נקלטה ואני הרגשתי הרבה אשמה אולי בגלל הלידה של שיר ורון,אך הסוף טוב והריון המיוחל הגיע ,ניממש פרצתי בבכי מאושר וחיבקתי אותה כל כך חזק שכחתי לרגי שיש שם אוצר מקסים לאמא מדהימה. לגבי אני פרשתי לגמלאות ב 1.5 ואני כל כולי לשיר ורון המקסימות ,חבל שלא עשיתי זאת ביום הולדתן. יש לי עוד הפתעה גדולה,ואפילו ענקית אבל אני משאירה זאת לעוד זמן מה. ליידי בל היקרה! קראתי את כאב ליבך וזה אכן כאב אמיתי,מי כמוני שיודעת כמה שנפצעת מנשואייך הראשונים ולכן הכאב אפילו גדול יותר ,הרבה בנות בגיל העשרה עוברות הפלה או אפילו לידה והעברת היילוד לאימוץ והחרטה היא לכל החיים,אך את אשה מקסימה ונתת חיים לזוג אחר ,זה לא יעביר את כאבך אבל יכול בהחלט לגמד אותו במעשייך הנפלאים,היי חזקה , לא קל לאבד הורים ,ולעבור עם כל המשפחה למקום כה מרוחק. בדידות אירית

emuna4

New member
פנסיונרית יקרה

הכותרת לא מתחברת לי אלייך
אני לא מכירה הרבה פנסיונריות עם המרץ והמראה שלך או עם תאומות פונדקאות בנות 4 .. אפשר לראות את זה כיתרון של הורות מאוחרת, כשהגיל (והמצב הכלכלי) מאפשרים קצת יותר. מאחלת לך הרבה שנים של כיף ואושר נטו עם שיר ורון .

שלום גם לך../images/Emo13.gif איזה יופי שאתן עולות לפעמים

להגיד שלום. פנים מוכרות תמיד כייף לראות. עכשיו חסרות בנדה, לירון, דניאל,ציצנה,סאלי,מירי,שוש...ועוד שמון מקסימות שכתבו כאן ונעלמו והן חסרות. הוציאו ראש לאמר שלום אם אתן קוראות פאסיביות עדין
והנה תמונה ישנה שלי, בהריון הפונדקאות שעשיתי. ב30 ליוני הקרוב הוא יחגוג 4 שנים. ילד גדול :)

אירית51

New member
היי יקירה

תודה על המחמאות ,גם את נראת מצויין ותמשיכי כך שיר ורון כשמן הן הפריחו לנו המון שמחה ורינה והן שגרמו לי להשתבח במשך הזמן אני מאחלת לכל ההורים המיועדים להפוך להורים וכמה שיותר מהר וללא סבל מיותר בדרך. אירית

תודה יקירה../images/Emo25.gif

מה גם עוד שאת לא יודעת. אחותי התגרשה, וחזרה לארץ מפה עם השלישיה שלה ממש חצי שנה לפני שאבא שלי נפטר. אז השאיר אותי באמת רחוקה טוטאל מהמשפחה. מלבד בעלי ושלושת ילדי. מזל טוב לאיילת, תסרי לה ממני הריון קל, ולידה קלה
נחת והמון אהבה. תחזרי לכתוב, עכשיו יש לך המון זמן
, ותמיד כייף לקרוא אותך
שיהיה לך יום נפלא

אירית51

New member
עצוב לשמוע

אני זוכרת שמה שדחף אותך להונגריה זה יותר להיות קרובה לאחותך,אני מאחלת לה שתסתדר במהרה ,אנחנו בהונגריה ביולי אני אהיה איתך בקשר ואשמח להפגש. תתחילו לראות את האור בהנהרה נראה לי שמשפחתך עברה טראומה קשה עם כל האובדן,מה עם אחיך ?התחתן אני זוכרת שזה אמור להיות בתקופה זו בכל מצב מאחלת לו אושר בריאות וזיווג טוב. אני זוכרת את הלידה שלך בסוף יוני חבל שההוריםהמיועדים לא בקשר איתך,אני בקשר מצויין עם איילת בברכה אירית

כן הלידה הייתה שבועיים בערך אחרי יום הולדתי

ושלוש וחצי שבועות לאחר מכן אמא שלי נפטרה
לגבי אחי הוא התחתן
ב18 לאפריל נישא לעינת: הנה אם תלחצי על המודגש הכחול זה יקח אותך לתמונות מהחתונה, בקרוב אצרף לשם תמונות שלי ושל ליאל(ליאל הצטרפה אלי לביקור הייתי בארץ 11 ימים מ ד ה י מ י ם). ליאל אחרי שלוש שנים הייתה כל כך מאושרת לראות את הארץ, זו הייתה חוויה משמחת ויוצאת מן הכלל הביקור האחרון שלי. גם החתונה(שזו שמחה ראשונה אחרי שנים של עצב של המוות של אמא שלי ואחרי זה אבא שלי, ואחרי זה אחותי שהתגרשה היה המון בעיות)וגם בכלל הכל היה מעולה, גם יום העצמאות חגגנו שם ב ג ד ו ל. תהיי בקשר אם את באה לכאן, אני אשלח לך במסר את הפון שלי פה והסלולארי. נשיקות וחיבוקים}{ שבת שלום

אירית51

New member
היי יקירה

אחיך פשוט שחקן קולנוע ,יפיוף אמיתי ,שיהיה להם בשעה טובה והרבה אושר ,מגיע למשפחה שלכם אחרי כל האובדנים והטרגדיות אני אהיה איתך בקשר בחו"ל. בידידות אירית

למעלה