שלום יקירות!

mondani5

New member
שלום יקירות!

היום 2.12.03 הנסיכות שיר ורון בנות 9 חודשים!!!!! שיר ורון כבר עומדות ,שיר אף מהלכת לה עם תמיכה בלול,אתן זוכרות את בריכת המשחקים הנפלאה שקניתן להן?,הן נכנסות ויוצאות משם בחופשיות. רון התחילה להגיד אבא,וצמחו לה שתי שיניים קדמיות תחתונות,שתיהן אומרות אבא,(אין אמא),אני אמרתי שאני בפוסטר. הפונדי וגיסתי רחל נרשמו לחוג של סייעות לגיל הרך והתחילו היום את ההשתלמות שתערך 5 חודשים,מאז הלידה הפונדי המתוקה שלי נקשרה לילדים מה שקודם כלל לא היה טמון בה,וכפי שאמרתי אף מטפלת בשתי בנות בנות 9 חודשים של שתי אחיות. הפונדקאות עשה לה טוב,היא העשירה את עצמה ,החליטה ללמוד, קנתה לעצמה ולילדים דברים אשר קודם ידה קשתה מלהשיגם היא כבר שכחה את ההריון והלידה ובכל נפשה מוכנה לעבור אתי עוד הליך. היה כייף הנופש במלון הנסיכה הבנות כיכבו כרגיל. בידידות אירית. נ.ב לילך שוב מצוננת היא ביקשה שאכין לה מרק של אמא ,אז אמרתי ממזמן שאני מטפלת בשלוש תינוקות.

מירבי*

New member
היי אירית../images/Emo24.gif

מזל טוב לשיר ורון, מדהים איך שהזמן טס, כבר 9 חודשים עברו מהיום המשמח והמרגש ההוא בבית החולים, לא להאמין. כל הכבוד לאילת על היוזמה, זה נהדר לראות שהיא דואגת לעצמה כמו שצריך ומתפתחת, כנראה שגם במקרה שלה הפונדקאות נתנה לה כח מעבר לכסף. התגעגעתי אליך, היית חסרה כאן

mondani5

New member
הי מרבי!

את זוכרת איך הייתי סהרורית חודש בבית חולים שהפונדי אושפזה,והלידה..........אני עד היום לא מאמינה שהיה לי האומץ להכנס ללידה,האמת בזכותך שדחפת אותי לשם,הפונדי היתה כל כך חזקה ואני הייתי על סף עילפון,אני כל כך זוכרת שדור הוציא לראשונה את שיר ניפנף מעל הפרגוד ואמר לי :" תראי את מה רצית לתרום למעבדה". זו התרגשות לכל החיים אם הייתי אני יולדת לעולם לא הייתי רואה את הלידה. הן כל כך מתוקות,מלטפות מעניקות רכות וחום אומרות רק אבא......למה? אין אמא? אני מרחפת מהיום שנולדו. אני גאה בפונדי שכך התקדמה,הפונדקאות עשה לה רק טוב,היא הרחיבה את החברה שלה ויש לה רצון עז להתקדם בחיים והיא תתקדם,אפילו אוטוטו קונה מחשב ותהיה אתנו באתר. אירית

מירבי*

New member
אירית, אני כל כך מתחברת לדברים שלך

זה בדיוק מה שקורה עם סלי שלי, היא השתנתה, מלאת בטחון עכשיו, שמחה, נראית מצויין, קורים לה רק דברים טובים ומשמחים
ואין לי ספק שזה קשור לפונדקאות, היא ממש פורחת מאז שסיימה את התהליך בהצלחה. נשיקות

mondani5

New member
לירון יקירה!

אם הסופה לא תגרר ליום שישי נקפוץ אליכם להרצליה עם הבנות והשריף. נשיקות לאמא. אוהבת ומתגעגעת אירית

איריתוש הניתוח ב-3 בצהריים../images/Emo51.gif

תודה תודה על ההצעה אבל אני לא חושבת שכדאי להביא את הנסיכות למקום כזה. למרות שאני מתה לראות אותן ואותך והשריף כמובן .אמא שלי תשתחרר ביום שבת אם הכל יהיה בסדר
. נשיקות לכווווולם

mondani5

New member
לירון מתוקתי!

שלחתי לך מסר,מאחלת לאמא שיעבור כמה שיותר קל,ושחרור מהיר עם החלמה מהירה. אוהבת אירית

למעלה