רוצה להעביר מסר חמודה
ראשית אני אתחיל ואומר שאני לא שוכחת אף אחד לא תמיד אני מצליחה לענות מיד, לפעמים זה לוקח קצת זמן אני עונה בהתאם לזמן הפנוי שיש לי וכמובן לאפשרויות שיש לי, בחופש הגדול האפשרויות הולכת ופוחתות בגלל הנוכחות המוגברת של הילדים בבית. לענות לך מה התיקון שלך בחיים אני לא יכולה לומר לך, כי זה משהו שאת צריכה להגיע אליו לבד, לרוב תיקון זה מול אדם ספציפי והרבה פעמים יש לנו מספר תיקונים והרבה פעמים זה גם תלוי בזמן שנפגשים איתם ובגיל כמובן לכן אי אפשר לענות על שאלה כזאת. הסיבה שאת לא מאושרת היא חוסר חשק לחיות או יותר נכון שיעמום מהחיים אין משהו שבאמת ממלא אותך מבפנים אין משהו שעושה לך את זה באמת כשתמצאי עניין בחיים ועניין בעצמך ובאהבות שלך יגיע גם החשק לחיות יהיה לך יותר עניין בחיים ויהיו לך כמובן יותר רגעי אושר בחיים, ניסית לבדוק עם עצמך מה את באמת אוהבת לעשות? בדקת עם עצמך האם את עושה דברים למען עצמך? את אומרת שדברים שאת רוצה לא מסתדרים, האם את עושה אותם במלוא התשוקה? במלוא האהבה והרצון, מה שקורה איתך זה שאת לא באמת במסלול החיים הנכון לך ולכן את בעצם לא מאושרת והלב כואב כל כך, תתחילי להתחבר לעצמך לאהבה העצמית מתוקה את חייבת את זה לעצמך, את בטח לא רוצה להמשיך לחיות בצורה הזאת חיים תפלים משהו, תתחילי לשים לב לאיתותים שהנשמה שלך שולחת אלייך, תשימי לב לדברים הקטנים למסרים הקטנים את מפספסת אותם או לא מתרגמת אותם נכון ולכן תחושת הפספוס הזאת. אם תרצי עוד פרטים עוד הבהרות אני כאן