שלום ילדודס

שלום ילדודס

אני חדש קצת בפורום. כלומר זאת ההודעה הראשונה שלי כאן. ורציתי לשאול אותכם שאלה: האם שווה לוותר על קרבי בצבא(יחידות התנדבות) כדי ללכת למשהו שיסדר אותך בחיים כמו תלפיות? מורכם הרוחני, פרנץ.

imagine

New member
רגע רגע רגע

קראתי נכון, אתה מורנו הרוחני! אווו, כמה שנים חיכתי לך שתיפול מהשמיים ותפתור את כל בעיותי ועכשיו הגעתי. אני לא הייתי בהכתרה שלך לתפקיד המורה הרוחני (בהשראת הישרדות, זה שדג את הדגים בקוצ`ה חשב שהוא המנהיג ולכולם היה מבט של I don`t think soo). מורי הרוחני אני בירכי על רגלי ומנשקת את כפות רגליך, יא גורו. אחת מאותן ילדודס, לאאאאאא.

קפקא! מושא נפשי!

היי, אני נעמה ואני גם מעריצה לא קטנה של קפקא. אין, אין- אני לא רוצה להשמע מפלה או משהו כזה, חל וחסיסה! אך שמתם לב שכל החכמים, המוכשרים והעשירים הם יהודים? נה הא! ולא, גלעד. קפקא הוא לא שוער. gosh- אתה בכיתה י``ב!!! או שמה... אהמ, פרשת הכיתה בה גלעד באמת לומד, עדיין בעיצומה............... שלכם, אילנה דיין (תחקיר לעת צרה).

דבר ראשון

ברוך הבא דבר שני אני שונאת את קפקא בגללו יש לי רק 80 בספרותץ...נארף!!!!!!!!!!!!! (לעומת אבא גוריו שאני ממש ממש ממש ממש לא סובלת!) דבר שלישי....בקשר לצבא תעשה מה שבראש שלך אני ממליצה על גובנקיות בגלל המלחמה הקרבה... שלך ליאורה

פרנץ קפקא ?

זה לא השוער של בורוסיה דורטמונד ? ואני ויתרתי על ההתנדבות .. מה שכן .. אני אהיה בקרבי כנראה .. ואי אפשר למנוע את זה :-( אני מקווה שמים בברך זה תירוץ מספיק טוב כדי להוריד את הפרופיל ב50

חחחחחחחח.........

קודם כל תתקבל לתלפיות ואז תתחיל לדבר. צריך להיות מכונת לימוד שיושב 24 שעות רק ללמוד בלי לישון בשביל להתקבל לתלפיות.

למעלה