שלום יהודים

שרירי86

New member
שלום יהודים

אני מדגיש : אני פונה ליהודים בלבד, אני חושב שאסור להקים מדינה פלסטינית, זאת דעתי. ואסביר בהמשך למה ומדוע. קודם כל, אני רוצה לציין : * ארגוני הטרור הם השולטים כיום בעם הפלסטיני אי אפשר להיתחמק מכך שחמאס,חיזבאללה,ושאר הארגונים הטרוריסטים, הם אלה השולטים בעם הפלסטיני, עד כאן כולם מסכימים?
איך לדעתכם עם ישראל צריך להגיב כאשר אנחנו שומעים מפי ארגונים אלו אמירות כמו : "..לא נכיר בישראל ולא נוותר על סנטימטר מאדמת פלסטין" תחשבו על זה בהיגיון, איך אנחנו אמורים להגיב
האם עלינו לחלק להם שטחים מאדמת-ישראל
הרי שהם אינם מכירים כלל וכלל בקיומנו !! האם במצב עגום כל-כך התנתקות\התכנסות יכולה להועיל
הרי, שאנחנו רואים בעצמו מה קרה בעקבות ההתנתקות מעזה, מאז ההתנתקות מעזה >> ארגוני-הטרור מפגיזים בישראל << !! ואם נחלק את יהודה ושומרון
מה יהיה לדעתכם אז
ניחשתם נכון, >> עוד טילים לעברה של ישראל << הגיבו בעניין.

Fleddermaus

New member
שלום גרמנים

אני מדגיש: אני פונה לגרמנים בלבד. כן, כן, גודווין, אני יודע.

POWER69

New member
ואתה מוסלמי ?

אחרת אני לא מבין מה התשובה העלובה הזאת. אתה "יושב-ראש סניף מרצ", אין לך תשובה יותר חכמה ? זה ממש בושה למרצ תשובתך. אבל כניראה שפיך פעור.

Fleddermaus

New member
ההודעה לא ראויה לתשובה אחרת.

דבר ראשון, אני לא יושב ראש סניף מרצ, אני יו"ר סניף נוער מרצ שבו חבר אדם אחד, אולי שניים, משום שהוא נמצא במדינה יוגוסלבית-לשעבר מסויימת. אני לא חושב שיש אף תנועה ישראלית אחרת שיש לה סניף בבוסניה.
. לדעתי עניתי תשובה ראויה. אי אפשר לענות ברצינות לבנאדם שמקדיש את הודעתו לגזע\קבוצה אתנית אחת. עניתי לו\לך באותה רמה בדיוק.

שרירי86

New member
אבל זה ממש עלוב.

תתאמץ טיפה. אחרת הילדים בפורום כאן יעזבו את המפלגה. הם עוד עלולים לתמוך במרזל, איש הימין האמיתי שאוהב את ארץ ישראל. תתאמץ.

dirty boots

New member
אילו הילדים ישארו עם ביילין

וינטשו את מרזל, מי יכין להם עוף לשבת?

hushhash

New member
אל תדאג לילדים

לביילין אין בינתיים בעיה עקרונית עם עוף

ערב רב

New member
אהמ..

הנה חלקו האחרון של נאומו האחרון של דוד בן-גוריון, שמסכיים את דבריו כך: "אבל כל עוד לא התקים חלקו השני של הפסוק, השלום, עלינו לחזק ולגלות את הכוח שניתן לנו, כפי שנאמר בתהילים: "ה' עוז לעמו יתן". ועד בוא השלום אנחנו צריכים לעשות כל מאמץ כדי להגשים את שני התפקידים האחרים: האחד: לישב את כל חלקי ארצנו הפנויים. והשני: להביא מקסימום של יהודים שישבו בארץ. עוד מיליון, ועוד מיליון, ועוד מיליון יהודים -- לפחות 9 מיליון יהודים ואז סבורני כי נצליח גם לכונן שלום ביניו לבין הערבים." אין לי עניין לדון כרגע במשנתו של דב"ג, הנקודה היא שנאומו מופנה, במובהק, ליהודים בלבד.

רגע

אתה טוען שאנשים שמתפללים על ארבע הם פחות אינטיליגנטים?? אני אשמח להודיעך שאני והאומה המוסלמית בכלל אינטיליגנטים בהרבה ממה שאתה חושב, ושאנחנו מסוגלים בהחלט להערים על כל ההתנשאות היהודית שלך. קח לדוגמא את הגיבור מחמוד אחמדינג'ד, הוא הולך לפתח פצצה גרעינית ולהפציץ לכם את התחת ואין שום דבר שאתה יכול לעשות לגבי זה. או איש אללה המכובד אוסאמה בן- לאדן, הוא הצליח לא פעם ולא פעמיים להערים על מערכות האבטחה שלכם ולפוצץ את התחת היהודוני שלכם ושל האמריקאים תאווי הבצע. חכה חכה, ביום שהג'יהאד ישטוף את העולם אנחנו עוד נתלה את כל הכופרים על עץ גבוה. והיום הזה כבר לא רחוק.

eyeCoof

New member
השאלה האמיתית היא

מה קורה כשמחלקים את יהודה ושומרון באפס?

יש לי שאלה יותר טובה

למה נקניקיות באות באריזה של 10, ולחמניות באריזה של 8?

למעלה