שלום ידידיי!

שלום ידידיי!

שבתי לפורום החמים והאינטימי שיש פה (ואי זמיר, מרוח ביותר לא?) אז, אחרי שהשלמתי עם העובדה המצערת שאין לי ממש מה לתרום פה לפורום (הבורות חוגגת, חברל´ך...) החלטתי לקפץ הנה מדי חודש או חודשיים ולנצל את הידע הרב שלכם לשאלות מיותרות לחלוטין שמטרידות את מוחי הקטון... ולהיום- אשמח לשמוע על אתרים נוספים בסגנון Iuma (מה ש- Chinchila המליץ) שמעניקים במה לכל האמנים שרוצים לפרסם את הקטעים המוסיקליים שלהם ולשמוע חוות דעת של אנשים שונים. בתודה, גנבת האופנים

chinchila

New member
www.garageband.com

אתר מגניב שנותן לך לעשות דף משלך(בסגנון אמברוזיה אבל יותר יפה) ולהעלות שירים שלך רק אחרי שנתת ביקורת על מספר שירים אחרים ובכך הוא מעודד את כל החברים בו לעבור על סבב השירים ולדרג אותם כשבסוף הלהקה שמגיעה ל מקום הראשון מוחתמת על חוזה!!! זהו אתר עולמי ומאוד רציני ופופולרי ולכן קשה לי להאמין ששירים בעיברית יעשו הדים שם...גם להקות משוודיה שרות שם באנגלית. אתם יכולים להציץ על החלק שלנו שם ולהתרשם. נ.ב. התהליך שם הוא מאוד ארוך אבל אפשר לזרז אותו ע"י REVIEWING של הרבה שירים....בקיצור מי שמעוניין שיפנה אליי ואני אסביר באופן יותר ברור.

chinchila

New member
לא רע בכלל!!!! בכלל!!!

שמעתי בנתיים את DISHATE שאני מקווה שאתה יודע שכמו שאתה כותב את זה, זה ניראה כמו דישייט יענו ש´ ולא דיס, לאמשנה... חומר סבבה, אחלה זמרת, המיX קצת חזק על הזמר לעומת המוזיקה אבל מובן בכל זאת... תאמר לי, איפה הקלטתם, כמה זמן אתם בגארג´, ואיך הגעתם כל כך גבוה (יחסית)???? עשיתם הרבה INSTENT KERMA ?גלה לי ובבקשה תבדוק אותנו אם בא לך ותן איזה תגובה...

dishate

New member
בוא דבר איתי באיי סי קיו.

98034140. תודה על ההארה לגבי שם השיר! :) אבל אני חושב שהעדפנו לא לשים מקף בין המילים. חבל פשוט למלא את הפורום בשיחה בין שנינו. אגב אם אתה רוצה לשמוע מיקס טוב יותר ושירים חדשים יותר אז שמע את sometimes ואת almost dead. תודה רבה על הפידבק! אני שונא לשמוע שם דרך הריל פלייר (אלא רק מתי שצריך קצת קארמה) אז אני יוריד את השירים שלכם ויתן חוות דעת. ושוב תודה רבה!

למעלה