שלום יאיר

• פותח הנושא nog29
  • פורסם בתאריך

nog29

New member
שלום יאיר

נולדתי ב11.5.83 בשעה 3:30 בבוקר ....נאמר לי מפי אסטרולוג אחר שיש לי נטייה של הרס במערכות יחסים ...זה קצת ערער אותי בזמן האחרון ( אני הכי אוהבת לתת , לפרגן ולרצות את הצד השני ולכן נראה לי מוזר מה שנאמר ) ...

nog29

New member
היי

זה היה די ממזמן , נראה לי ששמו גיא ... אבל כן לשאלתך נולדתי בישראל ,

על קצה המזלג

פלוטו צמוד שבתאי בבית 7 מראה על "חוסר" + "עצמה" = "יובש".ירח בבית 1 בטלה מציין "אני ראשון"+"רוצה"+"עכשיו"+"כולם לראות"
שליטי בית 7 הם: וונוס. וונוס היא מול נפטון. מציין "הקרבה"+"אין גבול"
שליט משני הוא פלוטו שנמצא בבית 7 גם הוא.

בחיבור כל האלמנטים רואים את הצורך העז בחיבור זוגי עד כדי הרגשת יובש, ואת ההרגשה הזו את לובשת על עצמך
ומשדרת אותה החוצה כל הזמן לכל מי שאת פוגשת.
סביר שהרגשה זו מחברת אליך את אותם טיפוסים הניזונים מה"יובש" ואז את נותנת את נשמתך אליהם והתוצאה: את מתייבשת" בעצמך ולא מתמלאת.

מצטער, אני ממש לא מסכים עם הקביעה הזו

תפקידו של האסטרולוג הוא לפתוח דלתות מול הלקוח ולא להפיל עליו סלעים, מה גם שזה לא נכון. זה שפלוטו וסטורן בית 7 לא אומר שיש נטייה להרס במערכות יחסים - זו גישה מאוד שטחית ולא נכונה. זה מראה שיש צורך בעומק במערכות יחסים, ויש שם חוויות טוטאליות ועוצמתיות. אם שליט בית 7 שהיא ונוס נמצאת במזל סרטן ועוד בזוית של עימות מול נפטון.. יתכן ויש לפעמים בחירה בפרטנרים לא קלים, אבל את באמת נותנת מעל ומעבר ביחסים, לעיתים עד כדי טשטוש הגבולות אפילו. גם המלים 'נטייה להרס' הן כלליות לגמרי ולא אומרות הרבה. טכסטים כאלה יכולים ללוות אדם זמן רב ולעשות לו נזק בבחירות הבאות שלו. חבל.

למעלה