שלום יאיר, אשמח לעזרתך.

שלום יאיר, אשמח לעזרתך.

מזה כשנתיים וחצי אני סובלת מחרדות שמשפיעות לי על החיים בצורה דרמטית ביותר.
משקלי ירד משמעותית, אני חסרת אנרגיות ו"תשוקה" לחיים, אני נמנעת לעשות כל דבר שעלול ליצור פחד/חרדה- נסיעות ארוכות, מעלית(במידה האפשר), אכילה מרובה(הפחד להקיא), הופעות(פחד ממקומות סגורים), טיסות, חרדה מפני נטישה והישארות לבד.
הלכתי לפסיכולוגית תקופה די ארוכה, ובאמת שניסיתי להתגבר על זה, ללא תוצאות ממשיות.
כרגע אני מובטלת ולא מצליחה למצוא עבודה, רוצה להירשם ללימודים לשנה הקרובה ואין לי מושג למה.
אשמח לעזרת ולייעוצך בכל מה שאתה רואה ויודע.תאריך לידה: 08.01.1990, שעת לידה: בערך בין 1:30 ל- 2:00 לפנות בוקר.
תודה מראש!

nomi12

New member
לפי המפה שלך את אופק עקרב, בערך שנתיים מסתובב

שבתאי בבית 12 שלך ויתכן והוא זה שמקשה עלייך, את צעירה מאוד ואנו לא פורום רפואי ולכן זה הדבר היחידי שאני יכולה להגיד.

אוקיי, שאלה נוספת אם אפשר

האם תוכל לכוון אותי לתחום לימודים/קריירה שמתאים לי בבקשה?

תודה

אלא שחייבים את שעת הלידה ה מ ד ו י ק ת...

בלי שעת לידה מדויקת זה בלתי אפשרי, וגם אם תשיגי אותה ואת מקום הלידה כמובן - תעלי כמה אפשרויות שנראות לך, כדי שאפשר יהיה להקל עליך לבחור ביניהן. אם קשה לך להשיג שעת לידה - פני לבית החולים בו נולדת, לארכיון. הם רגילים שפונים אליהם לשם כך.

Y. Welis

New member
בעניין הפסיכ' - יש כמה דיציפלינות של טיפול

הישנות יותר (ה'פסיכודינמיקה' והפרודיאניות) פחות יעילות מהחדשות, הקוגנטיביות. כדאי לבדוק פסיכ' שמתמחה בחדשות. טיפול כזה יקח שבועות ספורים בלבד, ויראה תוצאות.

היתה בזמנו סידרה טובה על זה בכבלים, 'מתחילות מחדש', שהציגה בין 06' ל-08'. פתחה לי אפיקים חדשים.

למעלה