שלום טופי יקרה

orit3331

New member
שלום טופי יקרה בס"ד
חלום על דוד שלי שנפטר שמעון ז"ל
במציאות דוד שלי שמעון ז"ל מצד אבי נפטר 2016 אבל לא אמורה להיות לו אזכרה.

לפני שנפטר במשך 3 חודשים כל הזמן חלמתי אותו עד ליום שנפטר ומאז כלום. במהלך החלומות טרם נפטר, אחי הבכור שיהיה בריא תמיד היה איתי בחלומות איתו.

ביום שישי בבוקר קמתי מחלום שלא זכור לי כולו.

בחלום אני מדברת עם אחי הבכור (שיהיה בריא) בטלפון ואני אומרת לו שאני צריכה לקנות שמן זית כי לדוד שמעון יש כאבים בצד השמאלי של הגוף מהשכמות ומטה.

ואז אני רואה את דוד שמעון ז"ל ממולי הוא היה איש שמן ובחלום הופיע רק עם מכנסיים קצרות. הוא עומד ממולי מבלי לחייך או לדבר ובחלום אני אפילו לא חשבתי על זה שהוא נפטר. רק לא הבנתי למה הוא ללא חיוך ולא מדבר רק מסתכל עליי.

במציאות היה איש שמח וטוב לבב. רק לא הבנתי למה הוא לא מדבר ולא מחייך.

ואז אני עומדת מולו עם בקבוק שמן זית ושופכת על כף ידי השמאלית ומתחילה לעשות לו עיסוי מבית החזה צד שמאלי לכל אורך הגוף והלכתי.

לאחר מכן אני רואה את אחי הבכור דודי שמחייך אליי ואומר לי משפט קצר בחיוך "אנחנו צריכים לעשות עסק מזה" ואני לא הבנתי ממה.

לא זכור לי עוד.

אודה לך על פירוש למה דוד שלי בא רק עם מכנס קצר ללא חולצה ומה פשר העיסוי בצד שמאל של גופו עם שמן.

להזכירך, במציאות בזוגיות ועובדת בתחום המשפט.

תודה רבה!

טופי33

New member
שלום לך יקירה
נפטר שאיננו מחייך ונראה לא טוב -חוסר שביעות רצון מהתנהלות החולם או מקורבים לחולם.
מישהו זקוק לטיפול לכן העיסוי ואולי חוסר השביעות רצון נבע ממשהו שלא טופל.
האמירה לגבי עסק זה נושא נוסף שעליכם לתת את הדעת על מקור הפרנסה ואו על עסק שצריך להתנהל .מה נראאה לך?

orit3331

New member
משהו נוסף
בס"ד
אולי שאני אדאג שיעשו לו תיקון נפטרים?
למרות שהמשפחה שלי עושה זאת יש לו גם נכדים רבנים.
לגבי עסק, לא יודעת מה לחשוב אני שכירה. אולי משהו נוסף ...?
אצטרך לחשוב על הפיתרון יותר על האופציות שנתת
תודה רבה על הכל!

טופי33

New member
לעשות למען הנפטר תמיד יעיל.העיסוי,שמן הזית איך מתקשרים אלייך

למעלה