שלום חזרתי....

stav 8

New member
שלום חזרתי....

מישו פה זוכר אותי בכלל (גם יש מאמלא אנשיםים חדשים...)

ברוכה השבה!!../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

קחי קרמבו

טוב נו.. אז קחי את המן ../images/Emo154.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אני לא צריך אותו.. מי רוצה
לא רוצים
טוב.. אז.. *אני הולך!!! אני הולך!!!!*

shvils

New member
מה קרה פה כרגע???

את הצעת לה קרמבו?!?!?! זכויות יוצרים זה לא רק על שירים אתה יודע... והחיקוי עם האוזן המן... זה פשוט מ-ע-ל-י-ב!!!

shvils

New member
עכשיו אתה מדבר.

אין סוף לאפשרויות עם קרמבו! ורק שתדע לך שאני תמיד חשבתי ששאתה.... הייי רק רגע מזוגזג אחד!!! מה זה שם בחתימה שלך למטה למטה איפה שאני בדרך כלל לא מסתכל??? זה מה שאני חושב שזה?... כן!! אני לא מאמין שאתה שם את סימן ההכר הידוע שלי של נתינת קרמבו בחתימה הפרטית שלך!!! אין סוף לחוצפה!!!!!!!!!!! חרם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אם הייתי יודע לכתוב באדום אז "חרם" היה כתוב באדום!!!!)

בכל מקרה,../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

סליחה
אתה רוצה שאני אוריד את המילים האחרונים מהחתימה שלי

shvils

New member
אמממממ...../images/Emo4.gif

עכשיו אני כבר מרגיש לא נעים... שמור את הקרמבו. אבל תשתדל להיות מקורי להבא innovate don't imitate זו תורה טובה לחיים.
(ושלא תחשוב אפילו על האיש שלג+פטרייה שלי, חצוף קטן)

mayaaa4

New member
שלומלומלום ../images/Emo9.gif

אני זוכרת ^__^ וולקום באק ואממ מה אם אני אגיד......... קחי קרמבו!!!
מואהאהאהאה

shvils

New member
mayaaa4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חצופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו מין שרת מלחמה את אמורה להיות כשאת כל הזמן פועלת מאחורי הגב של הקונספירטור הראשי והגנרל שלך?!?!?!?!?! אל תכריחי אותי לשסע בך את Blue Pencil... שנינו יודעים שזה יגמר בהרבה כאב ומיץ שזיפים.

Sun Dun

New member
הי הי הי, סטוווווווווופפפפפפפ

ואתה לא נסחפת עם הטלנובלה שלך בכללל

למעלה